New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
gedam
5 905
huuu, de kibaszott elfogult volt az öreg.De azóta sincs egyénisége a kommentátor szakmánakaz apja is erősen túl van misztifikálva ámKnézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
PEEtör
ThundersNFL
több mint 5 éve
gabor25
5 144
en...Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Pisti kispestről.
bobi0092
mukijoe
több mint 5 éve
27-10. A győztes a Domestos- Aquafresh meccs találkozó győztesével játszik majd.Még mindig az Eastern Washington-UC Davis meccs volt ebben az idényben a legizgalmasabb playoff futball meccs. Szorosan a nyomában a Colgate- James Madisonnal (azt szerencsére láttam is)...A Signal - Vademecum mennyi lett?
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Alekosz
bobi0092
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Horti Gábor,akkor legalább vicces lesz
bobi0092
több mint 5 éve
na egy kis baki végre 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Azért ebbe nem nagyon éld bele magad, a gurulós szakértők ezerszer magasabb szinten űzték a maguk sportjátAz esetek donto tobbsegeben en is kerulom a magyar kommentart es inkabb eredetin kovetem az esemenyeket, de azert hiaba benak/idegesitoek Sanyiek neha, ne hasonlitsuk mar oket holmi kaszinos gyurihoz es tarsaihoz. Abban a reszeben igazad van, ahogy ok odajutnak a “szakerto” poziciokhoz, de a magyar nfl szakkommentatoroknak szvsz tobb kozul van a sportaghoz, mint az altalad emlitetteknek a sajatjukhoz."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
toothy
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Alastor
214
Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
AaronRoberts
több mint 5 éve
most csak onnan a piros vonalrol lehet rugni a field goalt.. ugye...?Pontosan.
gabistar
Egy lábbal.
több mint 5 éve
Pack3r
139
Érdekes, Ted és Wahlberg mégse Giselle-nek akarta kiverni álmában... 😕plusz jobban is nez kivan ez a Giselle nevű versenytárs, akinek a vagyona még sokszor annyi, mint a férjééJezus csodás nézni hogy pásztázza Brady a szemével a pályát xDDsok csaj biztos raizgult most...penze van check...hazas... check.. jo kihivas igy check...akkor hurra....
Oszi
gabistar
Assurbanapli
winston
több mint 5 éve
Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?ÉN😝😝😝😝😝
bobi0092
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Még mindig az Eastern Washington-UC Davis meccs volt ebben az idényben a legizgalmasabb playoff futball meccs. Szorosan a nyomában a Colgate- James Madisonnal (azt szerencsére láttam is)...A Signal - Vademecum mennyi lett?
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
CBS is hogy alázza a Chargers-t ezekkel a statisztikákkal zseniális. 😀
több mint 5 éve
gabor25
5 144
most csak onnan a piros vonalrol lehet rugni a field goalt.. ugye...?
több mint 5 éve
Nem jött be az NFC döntős jóslat, kellett 1 új csapatEnnek itt a vége basszus 😪😪😪Hátteee? 😀 😀 csalod a hóxot? 😀
Nem hiszem el ............
Hogy ezeknek mindig nyerni kell Pffúj 😠
Rózsa Sándor (betyár)
Oszi
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Még mindig az Eastern Washington-UC Davis meccs volt ebben az idényben a legizgalmasabb playoff futball meccs. Szorosan a nyomában a Colgate- James Madisonnal (azt szerencsére láttam is)...Az FCS-t szerintem egész Európából te nézed egyedül
iktriad
több mint 5 éve
De azóta sincs egyénisége a kommentátor szakmánakaz apja is erősen túl van misztifikálva ámKnézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
PEEtör
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
prérifarkas
598
Ezek az ellenszurkolásból merítenek erőt, ezért én már szeretem őket. Amúgy igen remek egy edző-irányító páros, és az egész időszak kettejükre épül. Nézem majd a következő meccset. 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Pisti kispestről.
bobi0092
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
legalabb alhatok a kovetkezo meccsig egy gyorsatde aztán vigyázz, mikor felkelsz, nehogy találkozz magaddal
Stez
több mint 5 éve
gedam
5 905
mindegyik szar volt. egy óriásgárbidzstájm az egészlegalabb alhatok a kovetkezo meccsig egy gyorsatKb, pártatlan szurkolóként ez az idei rájátszás egy két két meccset leszámítva elég trágya.
Stez
Bad 31
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.youtube.com/watch?v=GpEYdb2ZNbA ala chargers...
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Még mindig az Eastern Washington-UC Davis meccs volt ebben az idényben a legizgalmasabb playoff futball meccs. Szorosan a nyomában a Colgate- James Madisonnal (azt szerencsére láttam is)...
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Rivers hogy toporzékol. 😀😀Bíbor folyók
Mr.Breaker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!