New England Patriots - Los Angeles Chargers

több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
 youtu.be/y9BR3_viZsQ
több mint 5 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
legalabb alhatok a kovetkezo meccsig egy gyorsat
Stez
Kb, pártatlan szurkolóként ez az idei rájátszás egy két két meccset leszámítva elég trágya.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
toothy New England Patriots 222
"Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"
Tactful Cactus
Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
AaronRoberts
Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára.
shagi0206
Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.
AaronRoberts
Es nagyobb JINXmester, mint iktriad!
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 847
itt még simán jön egy FG

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ennek itt a vége basszus 😪😪😪
Nem hiszem el ............
Hogy ezeknek mindig nyerni kell Pffúj 😠
Rózsa Sándor (betyár)
Hátteee? 😀 😀 csalod a hóxot? 😀
több mint 5 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Ha a Sport tv azt akarja, hogy maradjanak nézők, akkor most váltson a Kincs ami nincs-re, vagy a Különben dühbe jövünkre.
több mint 5 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
3rd and 10 és csinálnak egy olyan passzt, amit ha elkap a WR akkor is 9 yardot tesznek meg. Mesteriiii

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Mr.Breaker 1 903
Rivers hogy toporzékol. 😀😀
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Tactful Cactus
Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
AaronRoberts
shagi0206
Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.
AaronRoberts
Dehogy alkalmaznak.

több mint 5 éve
toothy New England Patriots 222
Tactful Cactus
AaronRoberts
Az esetek donto tobbsegeben en is kerulom a magyar kommentart es inkabb eredetin kovetem az esemenyeket, de azert hiaba benak/idegesitoek Sanyiek neha, ne hasonlitsuk mar oket holmi kaszinos gyurihoz es tarsaihoz. Abban a reszeben igazad van, ahogy ok odajutnak a “szakerto” poziciokhoz, de a magyar nfl szakkommentatoroknak szvsz tobb kozul van a sportaghoz, mint az altalad emlitetteknek a sajatjukhoz.
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Egyszerű a megoldás, szűkíteni kell a playoff mezőnyét

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
hova tunt damon hill...hova tunt damon hill????

www.youtube.com/watch?v=jdw-lVZXgO4

www.youtube.com/watch?v=A5VGLW07MRs
több mint 5 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
az apja is erősen túl van misztifikálva ám
több mint 5 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Jezus csodás nézni hogy pásztázza Brady a szemével a pályát xDD
Oszi
sok csaj biztos raizgult most...penze van check...hazas... check.. jo kihivas igy check...akkor hurra....
gabistar
van ez a Giselle nevű versenytárs, akinek a vagyona még sokszor annyi, mint a férjéé
Assurbanapli
plusz jobban is nez ki
több mint 5 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 700
Na kérem, ezt se kell tovább nézni.
bcsarli
muszáj, vasárnap este van. Ez a férfiidőszak: meccs, sör, anyázás.

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
legalabb alhatok a kovetkezo meccsig egy gyorsat

több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Jezus csodás nézni hogy pásztázza Brady a szemével a pályát xDD
Oszi
sok csaj biztos raizgult most...penze van check...hazas... check.. jo kihivas igy check...akkor hurra....
gabistar
van ez a Giselle nevű versenytárs, akinek a vagyona még sokszor annyi, mint a férjéé
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 905 — Bla, bla, bla
Nagyon sajnálom Riverst!😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Asszonydja, Brady onzetlen. Meg szerencse, hogy o donti el, mi fog kovetkezni, nem a koordinator.
Stez
ha passzol sem lenne onzetlen, miota lenne onzoseg a “golpassz?”.
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
Amúgy meg a sport tv elmehet a picsába, hogy már megint Pats meccset kell nézni.
shagi0206
Én mondtam, hogy ez lesz. Majd figyeld meg megint a döntőben is nézni kell őket. Köcsög fideszes banda!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Pack3r Green Bay Packers 139
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 930 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mint Pats fan okszerűen örülök, hogy kényelmes vezetéssel gyak. eldőlni látszik a meccs. (A Pats nem Atlanta), de azzal egyetértek, hogy az idei PO meccsek enyhén szólva unalmasak eddig. (A két éjszakait nem láttam, de a egyik sem volt egy thriller az eredmény alakulása alapján.)
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tactful Cactus
AaronRoberts
Crazy a legjobb. Szégyent hoz az apjára.
shagi0206
Fixed.
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Pedig azt hittem elüthetem ezzel az időt a meccsig 😕
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 582 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
ez a meccs már jobban üt mint a házi pálinka

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
  Felkapott fórum témák