New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Sipi a LEGNAGYOBB!!!Aki értett a tour-hoz az Sipi volt, kis crazy csak a kastélyokról beszélt a wikipédiát olvasva!Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
AaronRoberts
Alastor
Stoki
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
a 6. felido jon ezutan.. ha jol szamolom...Állj. Még van aki nézi a meccset?félidő van
Mivanveletek.
Coolearie
Tactful Cactus
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Mondjuk miről beszéljenek egy 6 órás bicikliverseny alatt? Komoly mazochista hajlam kell egy ilyen végignézéséhez.Aki értett a tour-hoz az Sipi volt, kis crazy csak a kastélyokról beszélt a wikipédiát olvasva!Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
AaronRoberts
Alastor
Stoki
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Hagyma, csipős mehet bele?Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Respektvvlaci
bobi0092
petey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Igazi egyéniség az Palik volt. A legótvarabb szar futamból is izgalmasat csinált. Sokkal szívesebben néztem akkoriban az f1-et. Persze ma már az is arról szól, hogy védjük a feketét, mert hát rasszizmus.Kellett ahhoz mellé Sipí is, hogy visszafogja.Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
AaronRoberts
Alastor
Méhes Gábor üdvözöl. Meg Szabó Gábor is.De azóta sincs egyénisége a kommentátor szakmánakaz apja is erősen túl van misztifikálva ámKnézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
PEEtör
ThundersNFL
iktriad
több mint 5 éve
...és ricsi helyett???😊😊😊Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Pisti kispestről.
bobi0092
mukijoe
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Aki értett a tour-hoz az Sipi volt, kis crazy csak a kastélyokról beszélt a wikipédiát olvasva!Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
AaronRoberts
Alastor
több mint 5 éve
Azt nézzük 😉Állj. Még van aki nézi a meccset?félidő van
Mivanveletek.
Coolearie
Tactful Cactus
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
NAGYON ellett ahhoz mellé Sípi is, hogy visszafogja.Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.Hát, nem tudom. Én diósgyőri vagyok, büszke leszek, ha a fiam is úgy dönt, az én csapatomnak fog szurkolni. Az öreg Knézy is fradista volt, a fia is az.. Bár kíváncsi lennék, ha nincs az apja, alkalmaznák e bárhol is kommentátorként. Az utóbbi húsz év legelfogultabb magyar kommentátoraként.Knézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
AaronRoberts
Alastor
Méhes Gábor üdvözöl. Meg Szabó Gábor is.De azóta sincs egyénisége a kommentátor szakmánakaz apja is erősen túl van misztifikálva ámKnézy a legjobb. Szégyent hoz az apjára."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
shagi0206
PEEtör
ThundersNFL
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
toothy
222
A szakertes reszere ertettem, elnezest ha felreertheto volt.Azért ebbe nem nagyon éld bele magad, a gurulós szakértők ezerszer magasabb szinten űzték a maguk sportjátAz esetek donto tobbsegeben en is kerulom a magyar kommentart es inkabb eredetin kovetem az esemenyeket, de azert hiaba benak/idegesitoek Sanyiek neha, ne hasonlitsuk mar oket holmi kaszinos gyurihoz es tarsaihoz. Abban a reszeben igazad van, ahogy ok odajutnak a “szakerto” poziciokhoz, de a magyar nfl szakkommentatoroknak szvsz tobb kozul van a sportaghoz, mint az altalad emlitetteknek a sajatjukhoz."Jó estét! A kommentátor melletti szakértőt milyen elv szerint választják ki?"Nagyjából ahogy a magyar gurulós kommentátorokat. Ha egyszer találkoztál valakivel, akinek az unokaöccse játszott az 1970-es Fradi bajnokcsapatában, már jogosulttá válsz arra, hogy egy Real - Barca meccsen elmagyarázd a tévében élő adásban, hogy mit csinált rosszul az ötszörös Aranylabdás Messi, és hogyan csinálhatta volna jól.
Tactful Cactus
AaronRoberts
toothy
Jakehomer
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Állj. Még van aki nézi a meccset?van az osszes pats fan...mi mar lemondtunk rola...vallalhatatlan...egyoldalu...Ezekkel a csalokkal... hahaha : )
Mivanveletek.
Coolearie
több mint 5 éve
topin
2 007
Azért szerintem a Tour de Francehoz értett és jól is csinálta, velem ő szerettette meg.dehogy értett, azért volt mellette Sipi..
Alastor
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Én imádtam, egy igazi szar Mennyeit is meglehetett vele nézni. Ezer éve,amikor még szeretni akartam a gurulóst.Horti minden csak nem viccesSuper Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Horti Gábor,akkor legalább vicces lesz
bobi0092
LeviPoki
petey
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Buzik.
több mint 5 éve
Super Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Respektvvlaci
bobi0092
több mint 5 éve
mi ez, a hatodik napon?legalabb alhatok a kovetkezo meccsig egy gyorsatde aztán vigyázz, mikor felkelsz, nehogy találkozz magaddal
Stez
shagi0206
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Állj. Még van aki nézi a meccset?félidő van
Mivanveletek.
Coolearie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
toothy
222
Tomi ideges, na ez a zebra sem fogja megkapni a paycheckjet. Szopacs 🦓
több mint 5 éve
Horti minden csak nem viccesSuper Bowlra ki fog kiutazni Ricsi mellett szakkomentátorként?Horti Gábor,akkor legalább vicces lesz
bobi0092
LeviPoki
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Thomas Önzelten Brady 35 pontnál majdnem lefejeli a bírót. 😀😀