New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 5 éve
biztos mindenki pofázik mindenkinekEzt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.Lehet megy előtte a szövegelés felé, aztán most visszaadja, ki tudja.
Imitheking
Solymi
több mint 5 éve
Na idén nem lesz passzolt Td-nk de 50 futott az tuti 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ezt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.Lehet megy előtte a szövegelés felé, aztán most visszaadja, ki tudja.
Imitheking
több mint 5 éve
A második negyedben kezdtem el nézni, a két 3&out + a missd FG drive után szomorúan néztem magam elé. De ez meg a Harry által elb@szott drive kifejezetten pofás volt.
több mint 5 éve
nem tudom melyik a jobb: levegőben szétlőve (brady) vagy földön futóvá válni (newton)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Ezt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.
több mint 5 éve
Megfejelte. Ebből eltiltás is lesz.vagy nem. csúf viselkedés. 😕azért ez elég bonehead move volt Bakermagas tűzön ég a srác, majd javít most
Csabee13
briareos
Ventura
több mint 5 éve
vagy nem. csúf viselkedés. 😕azért ez elég bonehead move volt Bakermagas tűzön ég a srác, majd javít most
Csabee13
briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
egy meccsen csak 1 járhát ez kurvára nincs megAttól még megadhatják. A TD-t is megadták.
briareos
Burkus
több mint 5 éve
hát ez kurvára nincs megAttól még megadhatják. A TD-t is megadták.
briareos
több mint 5 éve
faxé nem indítottuk el????
több mint 5 éve
Neki kell menni.
több mint 5 éve
azért ez elég bonehead move volt Bakermagas tűzön ég a srác, majd javít most
Csabee13
több mint 5 éve
azért ez elég bonehead move volt Baker
több mint 5 éve
és most ezután a TUA are you ready reklám után, onside kick recovered, jön TUA és mindenki megőrül
több mint 5 éve
Jó, a negyedik negyed alapján nem. 😀 Eddig. 😊Három negyed alapján a védelem rendben van, igaz, ez a Miami nem világverő alakulat.öööö...
Burkus
zinedine5
több mint 5 éve
Három negyed alapján a védelem rendben van, igaz, ez a Miami nem világverő alakulat.öööö...
Burkus
több mint 5 éve
Köszönjük Harry. 😕
több mint 5 éve
amikor már kezdesz reménykedni, akkor beviszik20 éve élek ebben az érzésben, megszokod majd
NB2
több mint 5 éve
valaki egy linket dobjon köszihome.nflbite.com/event/new-england-patriots-miami-dolphins-live-stream/147969?sport=american-football
zinedine5
több mint 5 éve
amikor már kezdesz reménykedni, akkor beviszik
több mint 5 éve
😐Amugy csak a TV-ben jatsszak be a fujulast vagy a helyszinen is?😀A TV nézők fujulnak, bármit is jelentsen ez.
Imitheking
batyu