New England Patriots - New York Jets
több mint 5 éve
Azért köszönjük meg, hogy nem dobtak DPI-t Gilmore felé, hátra sem nézett a labda irányába, kontakt meg volt.
több mint 5 éve
hátsó alakzat elég faulthatáron dolgozik 😊
több mint 5 éve
siralmas jatekhivasok vannak ennel a Jetsnel, de ugy az egesz idenyben
több mint 5 éve
...Akkor is jó lesz a nekik! Félidőben már 1000+ yardal beljebb lesz a Jets! 😊mekkorat fogok szakadni, amikor a Jets kepes es kifizet a faszinak evi 17-18 millio dollart, majd megserul az ideny felenel.Majd jövőre jobb lesz Bellel!Az volt az egyik legfosabb meccse, a sérülése óta teljesen máshogyan játszik, 14. játékhét óta az övé a legjobb QBR. Ma eddig valóban nem a legjobb, túl dobott egy két labdát, de sajnos a csapat se nagyon segít neki.Nem, nem láttam! De a 3. heti Browns elleni meccset láttam, és mintha azóta nem fejlődőt volna semmit!A futása szép volt - és ostoba, hogy nem lábbal előre csúszott. De eddig én sem látom azt a teljesítményt, ami miatt az ő drafját a Jets idei kevés sikeres lépése között emlegetik.Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
Apex
Burkus
steelwolf
Apex
steelwolf
Stez
több mint 5 éve
mekkorat fogok szakadni, amikor a Jets kepes es kifizet a faszinak evi 17-18 millio dollart, majd megserul az ideny felenel.Majd jövőre jobb lesz Bellel!Az volt az egyik legfosabb meccse, a sérülése óta teljesen máshogyan játszik, 14. játékhét óta az övé a legjobb QBR. Ma eddig valóban nem a legjobb, túl dobott egy két labdát, de sajnos a csapat se nagyon segít neki.Nem, nem láttam! De a 3. heti Browns elleni meccset láttam, és mintha azóta nem fejlődőt volna semmit!A futása szép volt - és ostoba, hogy nem lábbal előre csúszott. De eddig én sem látom azt a teljesítményt, ami miatt az ő drafját a Jets idei kevés sikeres lépése között emlegetik.Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
Apex
Burkus
steelwolf
Apex
steelwolf
több mint 5 éve
Majd jövőre jobb lesz Bellel!Az volt az egyik legfosabb meccse, a sérülése óta teljesen máshogyan játszik, 14. játékhét óta az övé a legjobb QBR. Ma eddig valóban nem a legjobb, túl dobott egy két labdát, de sajnos a csapat se nagyon segít neki.Nem, nem láttam! De a 3. heti Browns elleni meccset láttam, és mintha azóta nem fejlődőt volna semmit!A futása szép volt - és ostoba, hogy nem lábbal előre csúszott. De eddig én sem látom azt a teljesítményt, ami miatt az ő drafját a Jets idei kevés sikeres lépése között emlegetik.Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
Apex
Burkus
steelwolf
Apex
több mint 5 éve
Apex
2 980
Az volt az egyik legfosabb meccse, a sérülése óta teljesen máshogyan játszik, 14. játékhét óta az övé a legjobb QBR. Ma eddig valóban nem a legjobb, túl dobott egy két labdát, de sajnos a csapat se nagyon segít neki.Nem, nem láttam! De a 3. heti Browns elleni meccset láttam, és mintha azóta nem fejlődőt volna semmit!A futása szép volt - és ostoba, hogy nem lábbal előre csúszott. De eddig én sem látom azt a teljesítményt, ami miatt az ő drafját a Jets idei kevés sikeres lépése között emlegetik.Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
Apex
Burkus
steelwolf
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
ezt komolyan indokolni kell egy ilyen sportnál?😊megint mit szerencsétlenkedünk már???mi volt benne a kamu?
kamuflag közben 😊
NB2
gordon
közel nem volt teljes erővel, csak vitte tovább a lendület és kb hozzáért
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
Igen, ez a RZ támadás megint rettenetesen gyenge. Legalább két rossz Brady döntéssel/dobással.Baromira nem megy az RZ játék. 10 yardnál megáll a tudomány.
Burkus
Se futás nem működik, se screen, se dobás, semmise.
Ilyenkor megpróbálhatnák Allent is akár.
több mint 5 éve
Nem, nem láttam! De a 3. heti Browns elleni meccset láttam, és mintha azóta nem fejlődőt volna semmit!A futása szép volt - és ostoba, hogy nem lábbal előre csúszott. De eddig én sem látom azt a teljesítményt, ami miatt az ő drafját a Jets idei kevés sikeres lépése között emlegetik.Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
Apex
Burkus
több mint 5 éve
Ez olyan mintha direkt nem akarnánk TD-t csinálniDe most Brady szépen mozgott ki. Mindenesetre hat kísérletből sikerült TD-t csinálni a 9 yardról.
jamaicababa
több mint 5 éve
Es van pofatok megkerdojelezni, hogy Dorsett elso koros sztartehetseg!
több mint 5 éve
Ez olyan mintha direkt nem akarnánk TD-t csinálni
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Igen, ez a RZ támadás megint rettenetesen gyenge. Legalább két rossz Brady döntéssel/dobással.
több mint 5 éve
megint mit szerencsétlenkedünk már???mi volt benne a kamu?
kamuflag közben 😊
NB2
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Flag foci... Attól független segghülye volt a DL ember.
több mint 5 éve
Apex
2 980
Gratulálok idióta fasz
több mint 5 éve
megint mit szerencsétlenkedünk már???kamuflag közben 😊
több mint 5 éve
Flowers hiába a front 7-ben az egyetlen kiemelkedő játékos 😊
több mint 5 éve
A futása szép volt - és ostoba, hogy nem lábbal előre csúszott. De eddig én sem látom azt a teljesítményt, ami miatt az ő drafját a Jets idei kevés sikeres lépése között emlegetik.Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
Apex
több mint 5 éve
Apex
2 980
Robinsont nagyon égetik eddig
több mint 5 éve
Apex
2 980
Akkor gondolom az utóbbi 3 héten nem láttad játszaniIlyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
steelwolf
több mint 5 éve
Ilyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.Mondjuk Darnold is elég Rookie(szar)!
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ilyen elkapókat te jó ég, nem irigylem Darnold helyzetét.