New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
8 napja
Hát - ez a Jets egy elátkozott csapat (mondták már páran). Jöhetne ide szerintem a prime Rodgers is, ez a csapat akkor is rendszerint tökön lőné magát.Nem kell kirúgni egy jó edzőt...
shagi0206
Azóta a csapat 0-3
Maguknak csinálták
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
8 napja
shagi0206
10 811
Hát - ez a Jets egy elátkozott csapat (mondták már páran). Jöhetne ide szerintem a prime Rodgers is, ez a csapat akkor is rendszerint tökön lőné magát.
8 napja
Pep71
2 538
Adams feje?? 😀😀😀 most jött rá a marha, h még szarabb csapatba került 😀 😀 óriási
8 napja
southmiki
646
Holdingot most se fújták be a zebrák .
8 napja
nyertünk!!!
8 napja
Beki
722
grat a Pats-nek
8 napja
Beki
722
évek óta a legszarabb classból, évek óta a legjobb Jets rosterrel... el sem akarom hinni h ilyet le kellett írnom 😀Woody mastermind Saleh kibaszásával meglesz a top 5-ös pick, tudunk irányítót hoznide Saleh sincs már..látszik h jobb is lett a D# 😀 hozzátok vissza Wilsont 😀 az kéne már csak ennek a jó csapatnakidén nem lesz annyi 😀Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megsokra mentetek vele..idén is annyi lesz kb..ugyanannyit is fog érni 😀
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Wester
8 napja
Woody mastermind Saleh kibaszásával meglesz a top 5-ös pick, tudunk irányítót hoznide Saleh sincs már..látszik h jobb is lett a D# 😀 hozzátok vissza Wilsont 😀 az kéne már csak ennek a jó csapatnakidén nem lesz annyi 😀Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megsokra mentetek vele..idén is annyi lesz kb..ugyanannyit is fog érni 😀
Wester
Pep71
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
8 napja
Pep71
2 538
de Saleh sincs már..látszik h jobb is lett a D# 😀 hozzátok vissza Wilsont 😀 az kéne már csak ennek a jó csapatnakidén nem lesz annyi 😀Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megsokra mentetek vele..idén is annyi lesz kb..ugyanannyit is fog érni 😀
Wester
Pep71
Wester
8 napja
idén nem lesz annyi 😀Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megsokra mentetek vele..idén is annyi lesz kb..ugyanannyit is fog érni 😀
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
8 napja
Pep71
2 538
Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megsokra mentetek vele..idén is annyi lesz kb..ugyanannyit is fog érni 😀
Wester
8 napja
JéBé
6 992
Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megApple to apple...
Wester
8 napja
Beki
722
Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz megesélytelen, Texans úgy megbasz minket h takony lóg mindenhonnan
Wester
8 napja
Amúgy ugyanezzel a coachinggal Zach Wilsonnal nehezebb schedule ellen meg lett a 7 win, szerintem idén nem lesz meg
Lesz ez még így se!
8 napja
JéBé
6 992
Na innen nincs vissza.
8 napja
ahogy irtam 1/1..ennyit ér a jó coaching 😀 és Saleh lett elküldve..most meg AR a hibás..Saleh kibaszása világi faszság volt ebben egyetértünk
Pep71
Lesz ez még így se!
8 napja
nyögvenyelős TD!!!
8 napja
aztakurva, fél yard 😊
8 napja
Pep71
2 538
ahogy irtam 1/1..ennyit ér a jó coaching 😀 és Saleh lett elküldve..most meg AR a hibás..
8 napja
elite qb 😊