New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
8 napja
Oh bazmeg… Brissett
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
8 napja
ezt a meccset nem a védelem nyeri megNehéz ha nincs emberanyag. Saleh első évében nálunk is szar volt a D, mert nem voltak játékosok konkrétan. Emlékszem Ulbrichet ki is akarták baszatni a kinti szurkolók
1. kibaszott súlytalanok, szerintem csapat nincs még egy akik ellen kontakt után még ennyi yardot szereznek
2. nincs nyomás, de vazze még blitz-el sem érünk oda soha senkihez
3. cserébe még hátul is méterekre vannak a védőink az ellenfél wr-jeitől
MAYO kapd már össze a védelmet!!!
NB2
Lesz ez még így se!
8 napja
Na de végre meg lehet nyugodni , 1/1 jövünk 😀Maye meg kapott egy sisakos köszöntést, nem is értem ott miért nem ment zászló ha már ennyire belejöttek a zebrák...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
8 napja
fasza 😕Maye a kék sátorban?Már az öltőzőben
ThundersNFL a Paraszt
FunHun
8 napja
ezt a meccset nem a védelem nyeri meg1. kibaszott súlytalanok, szerintem csapat nincs még egy akik ellen kontakt után még ennyi yardot szereznek
2. nincs nyomás, de vazze még blitz-el sem érünk oda soha senkihez
3. cserébe még hátul is méterekre vannak a védőink az ellenfél wr-jeitől
MAYO kapd már össze a védelmet!!!
8 napja
Questionable, head injuryMaye a kék sátorban?Már az öltőzőben
ThundersNFL a Paraszt
FunHun
Lesz ez még így se!
8 napja
Maye a kék sátorban?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 napja
Pedig amúgy bíztam abban, hogy ez az ifjonc wr korps villantani fog idénDehogy még véletlenül sem tudunk beletalalni a tutiba…
NB2
8 napja
Pedig amúgy bíztam abban, hogy ez az ifjonc wr korps villantani fog idén
8 napja
A wr-ek rendesen szarban hagyjak Mayet. Pedig mind2 oda volt dobva!
8 napja
Ennyi lyukaskezű faszomöccsét botrány...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
8 napja
Egyelőre a wr korai draftoltjaink se akarnak az istennek se beválni.Régi idők árnyéka még hatással van az O-ra 😀
kolok1972
8 napja
southmiki
646
Egyelőre a wr korai draftoltjaink se akarnak az istennek se beválni.De senkit nem akarunk igazolni pedig lenne opcio csak áldozi kéne rá.
kolok1972
8 napja
Egyelőre a wr korai draftoltjaink se akarnak az istennek se beválni.
8 napja
Ezt el kellett volna kapni
8 napja
lyukaskezű fasz
8 napja
Thornton te lyukas kezű
8 napja
Thorton egy fasz parittya
8 napja
csóri Baker előtt ki a tököm nem blokkolta meg azt az embert? 😊))
8 napja
southmiki
646
3 bünti-35 yard ajándék New Yorknak BB idejében nem volt ilyen szeleburdi a D.
8 napja
igazából nem értem minek futnak? Passz, aztán úgyis elbasszuknem láttad a múltheti meccset? 😊
zinedine5
mondjuk passz ellen is szarok vagyunk
8 napja
Nagyon hosszú lesz ez a meccs...
8 napja
igazából nem értem minek futnak? Passz, aztán úgyis elbasszuk