New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
8 napja
FunHun
1 476
Jonest szanaszét szopatjákMondjuk ennél jobban csak akkor védekezhetett volna, ha INT-t csinál szinte
NB2
8 napja
Pep71
2 538
tudom..😀 de most aztán nagy koponya van helyette, ahogy azt lehet látni..ez egy komolytalan csapat.Neki már nincs köze az O-hoz, konkrétan kávét hoz RodgersnekAz O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejöttehhez kell Hackett 😀 😀 😀
Wester
Pep71
Wester
8 napja
még itt vagyok, de Brissett kilátástalan játékára nem nagyon vagyok kiváncsiEnnyi elég volt mára?Oh bazmeg… Brissettvárok egy kicsit, hátha
kolok1972
zinedine5
FunHun
8 napja
nincs játék ami minusz yardos, 3-4 yard alap minden játékból!!!
8 napja
Tudtam,hogy 20 év siker után szar jön....de ennyire kilátástalan okádék szarfoshúgygeci lesz arra nem gondoltam....Azért szoros a verseny…
A legnagyobb Talent hiány az edzőgárdában van....
ThundersNFL a Paraszt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
8 napja
Neki már nincs köze az O-hoz, konkrétan kávét hoz RodgersnekAz O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejöttehhez kell Hackett 😀 😀 😀
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
8 napja
Jonest szanaszét szopatjákSzereti a cumit
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 napja
Pep71
2 538
Az O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejöttehhez kell Hackett 😀 😀 😀
Wester
8 napja
Tudtam,hogy 20 év siker után szar jön....de ennyire kilátástalan okádék szarfoshúgygeci lesz arra nem gondoltam....A legnagyobb Talent hiány az edzőgárdában van....
Draft
8 napja
Az O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejött
Lesz ez még így se!
8 napja
Ez a különbség Wilson es Thornton között
8 napja
Jonest szanaszét szopatják
8 napja
Én megvárom a 3 negyed elejét hogy hátha visszajön a félidő után,de Brissettet nem nézem,mert már Def sincs mögötte,nincs mit nézni egy Off es Def nélküli meccsen
8 napja
FunHun
1 476
Ennyi elég volt mára?Oh bazmeg… Brissettvárok egy kicsit, hátha
kolok1972
zinedine5
8 napja
fasza, akkor szerintem kapcsolok is elMiért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
kolok1972
8 napja
Gyorsan jött a cáfolat…Oh bazmeg… Brissettvárok egy kicsit, hátha
kolok1972
zinedine5
8 napja
Ha Maye kiesik simán kezdenék Miltonnal....mit veszíthetünk?Miért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
kolok1972
Draft
8 napja
Basszus visszajöttek az emlékek... Nem akaromMiért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
kolok1972
8 napja
Beki
722
év végén meg is kapjákezt a meccset nem a védelem nyeri megNehéz ha nincs emberanyag. Saleh első évében nálunk is szar volt a D, mert nem voltak játékosok konkrétan. Emlékszem Ulbrichet ki is akarták baszatni a kinti szurkolók
1. kibaszott súlytalanok, szerintem csapat nincs még egy akik ellen kontakt után még ennyi yardot szereznek
2. nincs nyomás, de vazze még blitz-el sem érünk oda soha senkihez
3. cserébe még hátul is méterekre vannak a védőink az ellenfél wr-jeitől
MAYO kapd már össze a védelmet!!!
NB2
Wester
8 napja
ez így egy nézhetetlen fos leszfutás, futás, passz
jöjjön inkább a 3. qb
8 napja
Miért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
8 napja
Oh bazmeg… BrissettAkkor jöjjön az ágyúkaru csávó
kolok1972
Draft
8 napja
Miért Brissett?