NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
27 napja
FunHun
1 482
Jonest szanaszét szopatjákMondjuk ennél jobban csak akkor védekezhetett volna, ha INT-t csinál szinte
NB2
27 napja
Pep71
2 591
tudom..😀 de most aztán nagy koponya van helyette, ahogy azt lehet látni..ez egy komolytalan csapat.Neki már nincs köze az O-hoz, konkrétan kávét hoz RodgersnekAz O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejöttehhez kell Hackett 😀 😀 😀
Wester
Pep71
Wester
27 napja
még itt vagyok, de Brissett kilátástalan játékára nem nagyon vagyok kiváncsiEnnyi elég volt mára?Oh bazmeg… Brissettvárok egy kicsit, hátha
kolok1972
zinedine5
FunHun
27 napja
nincs játék ami minusz yardos, 3-4 yard alap minden játékból!!!
27 napja
Tudtam,hogy 20 év siker után szar jön....de ennyire kilátástalan okádék szarfoshúgygeci lesz arra nem gondoltam....Azért szoros a verseny…
A legnagyobb Talent hiány az edzőgárdában van....
ThundersNFL a Paraszt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
27 napja
Neki már nincs köze az O-hoz, konkrétan kávét hoz RodgersnekAz O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejöttehhez kell Hackett 😀 😀 😀
Wester
Pep71
Lesz ez még így se!
27 napja
Jonest szanaszét szopatjákSzereti a cumit
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Pep71
2 591
Az O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejöttehhez kell Hackett 😀 😀 😀
Wester
27 napja
Tudtam,hogy 20 év siker után szar jön....de ennyire kilátástalan okádék szarfoshúgygeci lesz arra nem gondoltam....A legnagyobb Talent hiány az edzőgárdában van....
Draft
27 napja
Az O az konkrétan Rodgers felbassza a labdát valamelyik elkapó felé. Mondjuk múlt héten Russell Wilsonnak bejött
Lesz ez még így se!
27 napja
Ez a különbség Wilson es Thornton között
27 napja
Jonest szanaszét szopatják
27 napja
Én megvárom a 3 negyed elejét hogy hátha visszajön a félidő után,de Brissettet nem nézem,mert már Def sincs mögötte,nincs mit nézni egy Off es Def nélküli meccsen
27 napja
FunHun
1 482
Ennyi elég volt mára?Oh bazmeg… Brissettvárok egy kicsit, hátha
kolok1972
zinedine5
27 napja
fasza, akkor szerintem kapcsolok is elMiért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
kolok1972
27 napja
Gyorsan jött a cáfolat…Oh bazmeg… Brissettvárok egy kicsit, hátha
kolok1972
zinedine5
27 napja
Ha Maye kiesik simán kezdenék Miltonnal....mit veszíthetünk?Miért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
kolok1972
Draft
27 napja
Basszus visszajöttek az emlékek... Nem akaromMiért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
kolok1972
27 napja
Beki
809
év végén meg is kapjákezt a meccset nem a védelem nyeri megNehéz ha nincs emberanyag. Saleh első évében nálunk is szar volt a D, mert nem voltak játékosok konkrétan. Emlékszem Ulbrichet ki is akarták baszatni a kinti szurkolók
1. kibaszott súlytalanok, szerintem csapat nincs még egy akik ellen kontakt után még ennyi yardot szereznek
2. nincs nyomás, de vazze még blitz-el sem érünk oda soha senkihez
3. cserébe még hátul is méterekre vannak a védőink az ellenfél wr-jeitől
MAYO kapd már össze a védelmet!!!
NB2
Wester
27 napja
ez így egy nézhetetlen fos leszfutás, futás, passz
jöjjön inkább a 3. qb
27 napja
Miért Brissett?Milton inaktív… Amúgy esküszöm őt is több értelme jatszatni. Es lám rögtön egy kilátástalan 3&out
vpi
27 napja
Oh bazmeg… BrissettAkkor jöjjön az ágyúkaru csávó
kolok1972
Draft
27 napja
Miért Brissett?