New England Patriots - New York Jets
10 hónapja
2-3 passz futás működik és utána behal az egész támadásLóf.szt a csapat az első! BB a munkássága alatt pont ezt támasztja alá.. Legyen L aztán zsonglőrködhet az új Hc
tényleg ha az öreg utolsó meccse, nyerjük már meg neki!
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
menjenek már a picsába a bírók, egész meccsen nem dobnak semmire és akkor erre meg jön a sárgavazze ilyen időben mégis hogy kellett volna Peppersnek megállnia??? főleg, hogy vállal volt!!!
10 hónapja
2-3 passz futás működik és utána behal az egész támadástényleg ha az öreg utolsó meccse, nyerjük már meg neki!
10 hónapja
Jók ezek a Zappe passzok.
10 hónapja
Saints nagyon vezet, 1/3 lesz ebből.
10 hónapja
Fáj nézni ezt a szart.ne izélj már, mi a meleg szobában szenvedünk, képzeld el aki jegyet vett erre és kint fagyoskodik 😊
Nomac
10 hónapja
Fáj nézni ezt a szart.Ennyi drop egyébként egy egész forduló összes meccsén nincs.
Nomac
10 hónapja
Fáj nézni ezt a szart.
10 hónapja
nem tudom, de a qb szitu nálam tök más, abba a Tampába tényleg csak egy qb kellett és nyerhettek volna 2 SB-t is, nem TB-n múlottMiért? Ha van egy keret, amit csak foltozni kell, arra tökéletes. Ahogy Brady is ment Tampaba. Itt évek kellenek nem egy két folt.71 éves, el nem tudom képzelni, hogy belekezdjen valahol egy munkábaha megy vajon mi lesz Steve-vel?ha máshol lesz HC, akkor tuti viszi magával
NB2
zinedine5
NB2
Nomac
de azért átvenni egy csapatot, hááááát nem tudom...
10 hónapja
Zappe is bambul bele a vakvilágba, ha rögtön elindul, simán megfuthatta volna
10 hónapja
hát én simán el tudom képzelni, akár a sivatagban, akár Carolinaban71 éves, el nem tudom képzelni, hogy belekezdjen valahol egy munkábaha megy vajon mi lesz Steve-vel?ha máshol lesz HC, akkor tuti viszi magával
NB2
zinedine5
NB2
10 hónapja
Miért? Ha van egy keret, amit csak foltozni kell, arra tökéletes. Ahogy Brady is ment Tampaba. Itt évek kellenek nem egy két folt.71 éves, el nem tudom képzelni, hogy belekezdjen valahol egy munkábaha megy vajon mi lesz Steve-vel?ha máshol lesz HC, akkor tuti viszi magával
NB2
zinedine5
NB2
10 hónapja
Kampman
28 290
Vannak, akik elnökválasztásokon indulnak ennyi idősen.71 éves, el nem tudom képzelni, hogy belekezdjen valahol egy munkábaha megy vajon mi lesz Steve-vel?ha máshol lesz HC, akkor tuti viszi magával
NB2
zinedine5
NB2
10 hónapja
71 éves, el nem tudom képzelni, hogy belekezdjen valahol egy munkábaha megy vajon mi lesz Steve-vel?ha máshol lesz HC, akkor tuti viszi magával
NB2
zinedine5
10 hónapja
ha megy vajon mi lesz Steve-vel?ha máshol lesz HC, akkor tuti viszi magával
NB2
10 hónapja
ha megy vajon mi lesz Steve-vel?
10 hónapja
Ezt már többször felvetettem,de valahogy senki nem kezeli élő opcióként.Nem feltétlenül küldik el, lehet, hogy ő akar menni.Mert két rossz szezon után ma már úgy kezelnek, mint aki mindig is egy szar volt.ha jól értettem, mintha szünetben azt mondták volna, hogy eldőlt, hogy BB megy“Minden jel arra mutat”
NB2
vpi
vpi
Nagy rebuild kell, aztán annak lehet, hogy 70 évesen már nem akar nekiállni.
Kampman
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
Kampman
28 290
Nem feltétlenül küldik el, lehet, hogy ő akar menni.Mert két rossz szezon után ma már úgy kezelnek, mint aki mindig is egy szar volt.ha jól értettem, mintha szünetben azt mondták volna, hogy eldőlt, hogy BB megy“Minden jel arra mutat”
NB2
vpi
vpi
Nagy rebuild kell, aztán annak lehet, hogy 70 évesen már nem akar nekiállni.
10 hónapja
lesz bennem egy üresség ha elmegy az öregha jól értettem, mintha szünetben azt mondták volna, hogy eldőlt, hogy BB megy“Minden jel arra mutat”
NB2
vpi
10 hónapja
Mert két rossz szezon után ma már úgy kezelnek, mint aki mindig is egy szar volt.ha jól értettem, mintha szünetben azt mondták volna, hogy eldőlt, hogy BB megy“Minden jel arra mutat”
NB2
vpi
10 hónapja
ha jól értettem, mintha szünetben azt mondták volna, hogy eldőlt, hogy BB megy“Minden jel arra mutat”
NB2
10 hónapja
ha jól értettem, mintha szünetben azt mondták volna, hogy eldőlt, hogy BB megy
10 hónapja
6:3 mint Londonban. De ez csak ott volt jó eredmény 😕
10 hónapja
Ez jó passz volt, de minden kicsúszik a kezükből. Nyilván nehéz lehet elkapni.
10 hónapja
ezek a passzok rohadtul nem a CB-jeinken múlnak, hogy nem lesznek complete-ok