NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 539
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ryan büntijét visszanéztem, tényleg nem volt az, csak láttam a sárgát és már írtam is😊mindazonáltal nagyon gyenge volt ma egész meccsen...
de a csapat is
több mint 10 éve
deyell
11 702
Mack ellen ordas holdingok voltak a második félidőben egy flag nem repült egyre semAaaa nincs igazsag.....Delonso_Azután a kamu DPI után?Van.Sztyopa
aztán jött a 150+ kilós LG, Gabe Jackson holdingja a 95 kilós Patrick Chung (!) ellen. szánalmas
choose life
több mint 10 éve
Surda
3 297
Remélem Londonban ennél jobbat látok és kifogjuk a delfineket.Grat a Patsnak, de nem szeretem őket 😊
több mint 10 éve
Mindegy, kikaptunk. Sajnos, de ez kis reménykedésre ad okot ez a meccs. Egy hétig...Bruceaz a tetves MAJDNEM megint
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Második félidei gondolataim: insidehandoff.com/2014/09/21/oakland-raiders-new-england-patriots-second-half-patriots-notes/3 jó és 3 gyengébb teljesítmény: insidehandoff.com/2014/09/21/oakland-raiders-new-england-patriots-3-up-3-down/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Brady dobhatta volna előrrébb is😊 lehet, hogy 1 mp még volt vissza mikor kiment a labda😊
több mint 10 éve
hát ez nagyon gyengus meccs volt, de legalább kiizzadtuk a W-t 😊
több mint 10 éve
Mindegy, kikaptunk. Sajnos, de ez kis reménykedésre ad okot ez a meccs. Egy hétig...
több mint 10 éve
nemmondjátokhogy Willfork INT??? mi a fene 😀
több mint 10 éve
Ennyi kellett, többet felesleges lett volna kiadni magunkból.
több mint 10 éve
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Sztyopa
306
Aaaa nincs igazsag.....Delonso_Azután a kamu DPI után?Van.
Why so serious?
több mint 10 éve
wilfork island!!!!ThundersNFLfizikális cornereké a jövő 😊
ezt de kiszenvedtétek vazze
több mint 10 éve
hát geci ez vicc
több mint 10 éve
Hátat forditott neki a védő...Átkarolja hátulról két kézzel. Azért vakok ne legyünk már.ImithekingDMC TD visszafújva... kösz Jackson baszkiBruceAz baromira nem holdingszenteattis
több mint 10 éve
Aaaa nincs igazsag.....Delonso_dehogynem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Baby Vince!!!
több mint 10 éve
Aaaa nincs igazsag.....
több mint 10 éve
kompenzáltakDMC TD visszafújva... kösz Jackson baszkiBruceez LÓFASZ büntetés voltdeyell
több mint 10 éve
wilfork island!!!!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
Átkarolja hátulról két kézzel. Azért vakok ne legyünk már.DMC TD visszafújva... kösz Jackson baszkiBruceAz baromira nem holdingszenteattis
több mint 10 éve
Wilfork INT geciii
több mint 10 éve
darthmushroom
219
Wilfork!!!!
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!