New England Patriots - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
FunHun
1 482
nem elkapás szabály szerint
több mint 1 éve
nem adnám meg (és nem azért mert ellenünk van)
több mint 1 éve
Nem fogják megváltoztatni sajnos... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Bazz ez a tavalyi Meki volt 4.reRúgni kellett volna, nem is értem mit akartunk...
vpi
A D tartja az Eagles O-t, mi meg ha lassan is de tudunk haladni...
És rengeteg idő van még hátra...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Bazz ez a tavalyi Meki volt 4.reaz egész drive-ban gyenge volt, majd dobott egy picksix-et, HH elkapása is nem rajta múlott
vpi
több mint 1 éve
Vèèègreeee
több mint 1 éve
Bazz ez a tavalyi Meki volt 4.re
több mint 1 éve
én a 2. negyedikre már rúgtam volna...
több mint 1 éve
Az mi elkapás volt HuntertőlCsodás egykezes.
vpi
több mint 1 éve
Az mi elkapás volt Huntertől
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Esküszöm, pont Wentz jutott eszembe ez alatt a meccs alatt... Én is nagyon remélem, hogy ez csak egy kis lámpaláz vagy ilyesmi. Mert ez eddig nulla tőle.Én ezt tényleg nem értem...Szerintem túl gondolja, remèljük nem lesz belőle Wentz effektus mondjuk azt hogy idèny eleji forma 😏
MrMiksa
A D viszont irgum burgum csináljon már sackeket...
dande2
több mint 1 éve
Én ezt tényleg nem értem...Szerintem túl gondolja, remèljük nem lesz belőle Wentz effektus mondjuk azt hogy idèny eleji forma 😏
MrMiksa
A D viszont irgum burgum csináljon már sackeket...
több mint 1 éve
Pontokat kell feltenni a következő támadással, nincsen mese...
több mint 1 éve
kivel van a hazai kapufa????Tűzifát belőle máglyára vele
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
kivel van a hazai kapufa????
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Én ezt tényleg nem értem...
több mint 1 éve
Kéne egy TO
több mint 1 éve
Pass rush-ra nem igazán dobálják a sporik a zászlót... A futásnál sokkal látványosabbak, azokat könnyebb megmagyarázni utólag... Idény eleji forma van náluk is azért... 😛Mekkora holding volt Wise-on.ezért vagyok rohadtul dühös az előbb befújt holdingra
Burkus
szanaszét holdingolják egymást a falemberek vica-versa, erre egy ilyen félkamut kapunk, úgy, hogy first down volt
NB2
több mint 1 éve
Azért megkérdezném BoBot mi volt a terv az egymás utáni screenel?😁Mekkora holding volt Wise-on.ezért vagyok rohadtul dühös az előbb befújt holdingra
Burkus
szanaszét holdingolják egymást a falemberek vica-versa, erre egy ilyen félkamut kapunk, úgy, hogy first down volt
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Mekkora holding volt Wise-on.ezért vagyok rohadtul dühös az előbb befújt holdingra
Burkus
több mint 1 éve
Mekkora holding volt Wise-on.
több mint 1 éve
A sasok extra embert küldenek pass rush-ra, mi próbáljuk kontrázni draw futással és jönnek a holding-ok... Ha a fal kicsit jobban összeszokik és magabiztosabb lesz ez idén jól mehet majd...
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Na ezt megúsztuk de TDt kell szereznünk...3s továbbra sem èrtünk oda kísèrt a SB 😡Egyelőre épkézláb próbálkozásunk sincs nemhigy td... 😕 Nem tudom mi van Hurts-el
dande2
több mint 1 éve
Na ezt megúsztuk de TDt kell szereznünk...3s továbbra sem èrtünk oda kísèrt a SB 😡
több mint 1 éve
menjenek a bírók a pi...a, egy full kamu holdinggal