New England Patriots - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Csak 3 üres elkapó volt...
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Mi ez???
több mint 1 éve
Na ,nekem élőben ennyi elég is volt,holnap meló,ezt a szenvedést elég lesz felvételről is megnézni.Így lemaradsz majd a második félidei nagy comeback-ről... 😉
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Na ,nekem élőben ennyi elég is volt,holnap meló,ezt a szenvedést elég lesz felvételről is megnézni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ez azért elkapható labda volt még ha nem is a legjobban volt megdobva...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
a mostani is főleg az elkapó hibája, de ha pontosabb a dobás sima libamost tényleg Meki beszarik meccsen vagy mi a tök???ááá az nem a Meki hibája hanem az eső-é!, illetve nem tolodtak a srácok időben 😀
edzéseken oda voltak tőle meg vissza, aztán ebből semmi nem látszik a meccseken
egymás után 2 drive rohadt jó helyről és nem haladtunk a kettőből 10 yardot se!
NB2
ParadSEC
több mint 1 éve
most tényleg Meki beszarik meccsen vagy mi a tök???ááá az nem a Meki hibája hanem az eső-é!, illetve nem tolodtak a srácok időben 😀
edzéseken oda voltak tőle meg vissza, aztán ebből semmi nem látszik a meccseken
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Na a D tényleg mindent megtesz...(Szép kickoff coverage volt btw.)
több mint 1 éve
Ezekről a hülye hívásokról soha nem szokunk le.... vègre vmi az ST től
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Kb az 5. Kidobás...
több mint 1 éve
Várom, hogy beinduljon az O, mert eddig Gainwell 1. Drive-os futásain kívül nem sokat láttam tőlükRemélem a második fordulóig kell várnod vele, nekünk már így is elég nehéz... 😛
MrMiksa
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Várom, hogy beinduljon az O, mert eddig Gainwell 1. Drive-os futásain kívül nem sokat láttam tőlük
több mint 1 éve
most tényleg Meki beszarik meccsen vagy mi a tök???edzéseken oda voltak tőle meg vissza, aztán ebből semmi nem látszik a meccseken
több mint 1 éve
Nagyon kellett volna a pontszerzés pedig ebből a drive-ból... 😕
több mint 1 éve
Nekem tűnik csak úgy, hogy az adott játékhívás design egy pillanat alatt összeomlik és attól kezdve MacJones próbál valami másodlagos megoldást kitalálni, inkább kevesebb mint több sikerrel? (Az Eliott fumble is egy ilyen checkdown passz eredménye volt.)
több mint 1 éve
Én akkor is inkább ezt nézem mint a tavalyi töketlenkedést, itt legalább megadják az érzést hogy nyerni akarunk és nem "nem kikapni"...Na de minek ha MacJ elbénázza?- a faltól független? 😀Ez az offense pont olyan sz@r, mint tavaly volt. MacJones eseti ötletelése folyik.Ezzel azért nem értek egyet, mikor láttunk tavaly 5 WR-es feláálást? 😉
Burkus
Castleai01
ParadSEC
több mint 1 éve
a védelem eddig 3 pontért felel, a többit az O-nk rakta fel a Phillynek
több mint 1 éve
tûzoltó
853
Elég rozsdásak a srácok...és még esik is!
több mint 1 éve
Na ez fs volt....
több mint 1 éve
Na de minek ha MacJ elbénázza?- a faltól független? 😀Ez az offense pont olyan sz@r, mint tavaly volt. MacJones eseti ötletelése folyik.Ezzel azért nem értek egyet, mikor láttunk tavaly 5 WR-es feláálást? 😉
Burkus
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ez az offense pont olyan sz@r, mint tavaly volt. MacJones eseti ötletelése folyik.Ezzel azért nem értek egyet, mikor láttunk tavaly 5 WR-es feláálást? 😉
Burkus
több mint 1 éve
Erre most olvasom ezt a hírt demièrt 😧😧😧😲😲😡😡😡Nem punter kell, hanem valaki, aki képes átrúgni azt a nyamvadt pályát.De Clayt is ki lehetne már rakni a francba...
csipkelli
dande2
www.bleedinggreennation.com/2023/2/27/23617363/eagles-special-teams-coordinator-extension-raise-michael-clay-philadelphia-nfl-news
több mint 1 éve
Ez az offense pont olyan sz@r, mint tavaly volt. MacJones eseti ötletelése folyik.
több mint 1 éve
Anyám,ez de megalázó volt…. Mafit hogy arrébb raktak
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Na akkor TOD most kellene szereznünk mèg egy TDt