New England Patriots - Pittsburgh Steelers
10 napja
Nem voltak nagy dolgok, csak valahogy a Pittre több zászló ment. Holdingok, stb. Hazai pálya.Nem ezt a meccset nézted....Finoman, az egész meccsen.A mi szenvedésünk mellett ezt nézem a tvben.milyen fújás??? mivaaaaaaaaaaaaaa????
Azért a hazai pálya fújás megkapta a "majdnem MVP". A Steelers meg nem értem mit akar Áronkával.
csi77
NB2
csi77
Surtr
DE, nem ezen múlt. Áronka szar
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 napja
Köszi DefKapd be a f.szom O
Kitartást Steelers szurkolòk
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 napja
Nem ezt a meccset nézted....Finoman, az egész meccsen.A mi szenvedésünk mellett ezt nézem a tvben.milyen fújás??? mivaaaaaaaaaaaaaa????
Azért a hazai pálya fújás megkapta a "majdnem MVP". A Steelers meg nem értem mit akar Áronkával.
csi77
NB2
csi77
10 napja
Finoman, az egész meccsen.A mi szenvedésünk mellett ezt nézem a tvben.milyen fújás??? mivaaaaaaaaaaaaaa????
csi77
NB2
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 napja
francba, marad egy mp, most jön 2 2 perces szünet 😊
10 napja
A mi szenvedésünk mellett ezt nézem a tvben.milyen fújás??? mivaaaaaaaaaaaaaa????
csi77
10 napja
A mi szenvedésünk mellett ezt nézem a tvben.Hat ha ez rajta mulik szerinted akkor nincs nagy baj es fenyes a jovo itt.
csi77
10 napja
A mi szenvedésünk mellett ezt nézem a tvben.Azért a hazai pálya fújás megkapta a "majdnem MVP". A Steelers meg nem értem mit akar Áronkával.
Hajrá Bad Bones!
10 napja
azért dühös leszek, ha ez TD lesz, eddig olyan jól muzsikált a DTessék 😊
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 napja
azért dühös leszek, ha ez TD lesz, eddig olyan jól muzsikált a D
10 napja
Akkora holding volt mint állat
10 napja
értem, hogy elkapható, de bmeg a dobás volt SZAR!!!
10 napja
Same ol' Doubs
10 napja
a védelem megnyeri?Még jókor jegyezte meg feleségem,hogy sok pötyit nem raktak fel,erre a D villan és kb kézben a meccs
NB2
10 napja
Drukkoltam, hogy le ne vigyék a 10-esen, mert az O még elkeféli.....
10 napja
Kurva jok ezek a playek hogy 20 yardig csak futnak az elkapok mint a hulye. Totalisan eselytelen barmire.
10 napja
Nekem Maye a Majonéz😃Majonéz bazze tudsz te ilyet isJerod Mayo?
manuszka86
Hol?
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 napja
a védelem megnyeri?
10 napja
Ezzel meccsel vallatni lehetne
Draft

10 napja
Utolsó 5 meccsen csak a Texans ellen sikerült 20 pont fölé menni, de ott Stroud velünk volt.
10 napja
Van még, akit rajtam kívül az őrületbe kerget Márk "Metkálfozása"?
10 napja
Majonéz bazze tudsz te ilyet isJerod Mayo?
manuszka86
Hol?
Draft

10 napja
Kemény mennyire vakon van A Samuel Jr, akivel pótolni gondoltak Portert. De ha ő a 3-4.CB ebben a csapatban az önmagában komoly kérdéseket vet fel.