New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 2 éve
No comment...Ezért kár volt, jó lett volna pontokat szerezni és kicsit tovább pihentetni a D-t...Nem érdemelnek pihit, ma szakadjanak csak meg mert ellinkeskedték a felkészülést
Castleai01
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Buták, hogy passzolnak.
több mint 2 éve
Ezért kár volt, jó lett volna pontokat szerezni és kicsit tovább pihentetni a D-t...Nem érdemelnek pihit, ma szakadjanak csak meg mert ellinkeskedték a felkészülést
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Bakker a Colts vagy 350 yardot fog megtenni ellenünk földön ennek a meccsenek alapján
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ezért kár volt, jó lett volna pontokat szerezni és kicsit tovább pihentetni a D-t...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 026
Nem hiába vigyorog Tannehill...ha nem húzunk el sokkal, akkor nekik ez a meccs megvan, csak idő kérdése.
több mint 2 éve
Tudatosan átengedtük hogy biztonságban érezze magát a futó majd váratlanul kiütöttük és ráugrottunk a labdára... 😛Tökéletes kivitelezés... 😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 026
hát gecc, ez mekkora mák... jézusom, kinyírnak minket a futásaikkal.
több mint 2 éve
Mák
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 026
Megint elkúrtukAzért itt volt egy rossz dobás Jonestól meg egy jó védekezés és aztán Jonestól egy jó menekülés.
NB2
A Titans D jó ellenünk, az O annyira nem, de futásokkal meg haladnak, bőven elég nekik.
Ez még nem az a Pats gépezet ami korábban volt, de alakul.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Megint elkúrtuk
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a második félidőre szintet lép a D#..Még egy ilyen mázlis futásuk nem lesz! 😀remélem, mert fantasyben a Pats-D nálam van egy ligában..
kyobalu
Amúgy igen, félidei elemzések.
több mint 2 éve
Arra leszek kíváncsi hogy a második félidőre fel tudjuk-e éleszteni a futást mert ha nem akkor nagyon nehéz lesz...
több mint 2 éve
2019-ben is azt hittük 😊Mielőtt valaki félreértene, szerintem meglesz a meccs de szoros csata lesz a végéig...Hát ja, valahogy én is így vagyok vele.Ez az O jelenleg ennyit tud, azért ne várjunk csodát tőlük...Az offense sem.Ezt benyaltuk, van ez így... 😕Nem ez a baj,olyan van,de úgy érzem,hogy a def nem tudott felpörögni erre a meccsre
Castleai01
kolok1972
Burkus
(Én személy szerint elégedett vagyok azzal amit ma eddig látok tőlük... Mozgatjuk a labdát gond nélkül, punt nem is volt még... Az hogy nem lesz minden TD az meg abszolút nem meglepő, jelenleg ez a plafon viszont meccsről meccsre tolják ezt magasabbra és ez biztató...)
Castleai01
Nem feltétlenül leszek szomorú ha most nem verjük meg a Titanst, lesz még lehetőség a Colts és Bills ellen is.
Solymi
Castleai01
több mint 2 éve
Mielőtt valaki félreértene, szerintem meglesz a meccs de szoros csata lesz a végéig...Hát ja, valahogy én is így vagyok vele.Ez az O jelenleg ennyit tud, azért ne várjunk csodát tőlük...Az offense sem.Ezt benyaltuk, van ez így... 😕Nem ez a baj,olyan van,de úgy érzem,hogy a def nem tudott felpörögni erre a meccsre
Castleai01
kolok1972
Burkus
(Én személy szerint elégedett vagyok azzal amit ma eddig látok tőlük... Mozgatjuk a labdát gond nélkül, punt nem is volt még... Az hogy nem lesz minden TD az meg abszolút nem meglepő, jelenleg ez a plafon viszont meccsről meccsre tolják ezt magasabbra és ez biztató...)
Castleai01
Nem feltétlenül leszek szomorú ha most nem verjük meg a Titanst, lesz még lehetőség a Colts és Bills ellen is.
Solymi
több mint 2 éve
Szerintem a második félidőre szintet lép a D#..Még egy ilyen mázlis futásuk nem lesz! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Vrabelt azért szeretjük, akármi volt, van, lesz. 😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 026
Hát ja, valahogy én is így vagyok vele.Ez az O jelenleg ennyit tud, azért ne várjunk csodát tőlük...Az offense sem.Ezt benyaltuk, van ez így... 😕Nem ez a baj,olyan van,de úgy érzem,hogy a def nem tudott felpörögni erre a meccsre
Castleai01
kolok1972
Burkus
Castleai01
több mint 2 éve
Ez az O jelenleg ennyit tud, azért ne várjunk csodát tőlük...Az offense sem.Ezt benyaltuk, van ez így... 😕Nem ez a baj,olyan van,de úgy érzem,hogy a def nem tudott felpörögni erre a meccsre
Castleai01
kolok1972
Burkus
több mint 2 éve
Úgy érzem picit mindenkinek most egy szinttel feljebb kéne lépnie!5x voltunk az ellenfél térfelén és csináltunk 16 pontot. Ha nagyon durva lennék, akkor ez 31 pont! A védelemnél és sajnos nyeljük a futást, nem csak erre a nagyra gondolok, de basszus, folyamatosan röhögve futnak 4 yardokat... Henry nélkül. Remélem a szünetben egy picit rendbe rakják a srácokat, köztük Jonest is!
több mint 2 éve
Nálunk volt a momentum, elvesztettük, visszaszereztük a fumble-el és megint meccsbe hozzzuk őket. 😕Egyszóval balfaszkodtunk....
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 026
A Titans bevet mindent, hogy megnyerjék a meccset és eddig ül nekik a dolog.Viszont figyelembe véve a hibákat is, elég kiegyenlített a meccs.
Meglátjuk mi lesz, de a Titans így is erősebbnek tűnik mint mi.
több mint 2 éve
Nálunk volt a momentum, elvesztettük, visszaszereztük a fumble-el és megint meccsbe hozzzuk őket. 😕
több mint 2 éve
Az offense sem.Ezt benyaltuk, van ez így... 😕Nem ez a baj,olyan van,de úgy érzem,hogy a def nem tudott felpörögni erre a meccsre
Castleai01
kolok1972