NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
RZ hatékonyság nagyon ergyaEz nagyon gyenge volt... így nehéz lesz ellépni.
NB2
Amúgy a hó kezdett el esni a meccsen vagy az eső kezdett szemerkélni?
több mint 2 éve
RZ hatékonyság nagyon ergya
több mint 2 éve
Meyers sztem az egyik legalulértékeltebb wr a ligában
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
A "gyengekarú" jó Istenit... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
sztakurva.
több mint 2 éve
Én eddig nem szidnám a D-t, nekem olyan érzésem van tart a Titans O tőlük és csak a biztosat játsszák, igazt azt eddig jól...Védelem valóban nincs azon a szinten, hogy megfogja ezt a csapatot, habár a roughingot nem láttam menyire volt jogos.Sok múlik az apróságokon. Ha ezt a drájvot is végigviszi a Titans, akkor ebből igen szoros meccs lehet. Főleg azért, mert akkor a védelem mutatja, hogy nem áll a helyzet magaslatán.Pont ez járt a fejemben. És nem áll a helyzet magaslatán. Ez a passz sem rajtunk múlt.
ötös műhold
Burkus
Ezt a meccset az Offensenek kell lehoznia.
Solymi
Azért nem véletlen áll ez a Titans az AFC élén, ne feledjük... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Leeresztettétek a levegőt a kapuból!! Csaló banda!!! 😉 😀Taszítómezőt bekapcsoltuk.
ZsotyA
több mint 2 éve
Bullock nálam van fantasy-ben, remélem tartja ezt a formáját és hoz vagy -10 pontot a meccs végére... 😀
több mint 2 éve
ZsotyA
207
Leeresztettétek a levegőt a kapuból!! Csaló banda!!! 😉 😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Védelem valóban nincs azon a szinten, hogy megfogja ezt a csapatot, habár a roughingot nem láttam menyire volt jogos.Sok múlik az apróságokon. Ha ezt a drájvot is végigviszi a Titans, akkor ebből igen szoros meccs lehet. Főleg azért, mert akkor a védelem mutatja, hogy nem áll a helyzet magaslatán.Pont ez járt a fejemben. És nem áll a helyzet magaslatán. Ez a passz sem rajtunk múlt.
ötös műhold
Burkus
Ezt a meccset az Offensenek kell lehoznia.
több mint 2 éve
Nekem tetszik, hogy közben Alice in Chains szól a hangszórókból! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
Sok múlik az apróságokon. Ha ezt a drájvot is végigviszi a Titans, akkor ebből igen szoros meccs lehet. Főleg azért, mert akkor a védelem mutatja, hogy nem áll a helyzet magaslatán.Pont ez járt a fejemben. És nem áll a helyzet magaslatán. Ez a passz sem rajtunk múlt.
ötös műhold
több mint 2 éve
Két kapufa, gecccc 😊
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
A Titans tényleg ground£ játékot játszik.
több mint 2 éve
ötös műhold
309
Sok múlik az apróságokon. Ha ezt a drájvot is végigviszi a Titans, akkor ebből igen szoros meccs lehet. Főleg azért, mert akkor a védelem mutatja, hogy nem áll a helyzet magaslatán.
több mint 2 éve
Törpét már az elején kiszúrtam 😊
több mint 2 éve
Rookie QB-val azért nem olyan könnyű, még sokat kell tanulnia nem véletlen hogy ilyenkor inkább futni szoktunk levéve róla a terhet...Ebben több volt 😕A múlt meccsen is a red zone-ban állt meg a tudomány.
NB2
Burkus
Más kérdés hogy ma eddig jól fogja a futást a Titans...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Amíg nem tudjuk ellenük futtatni, addig nem lesz ez jó.Ebben több volt 😕A múlt meccsen is a red zone-ban állt meg a tudomány.
NB2
Burkus
több mint 2 éve
Ebben több volt 😕A múlt meccsen is a red zone-ban állt meg a tudomány.
NB2
több mint 2 éve
Ebben több volt 😕