New Orleans Saints - Green Bay Packers
több mint 3 éve
de rossz dobás voltIgazából CGJ és Williams is nagyon jó helyen voltak, Rodgers meg nem számított arra, hogy Marcus visszalép, ezért merte megdobni így. Ez egy incomplete kellett volna hogy legyen Rodgers számításai szerint a legrosszabb esetben
atapapa
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Nem a mi napunk, de ezen belul is, amit a vedelem muvel, az hosszu tavon ijesztő...Rodgers kialussza ezt, es a kovetkezo meccsen éles lesz.
De hogyan lesz ebbol D#???
több mint 3 éve
ahogy most időt nyert magának Winston a dobáshoz, az nem a Tampa hülyegyerekét idézte
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
AR ratingje kb mint a celsius fok, de lehet alacsonyabb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Rubens
830
Számara Florida a kriptonitFőni nem szereti Florida-t, azt hiszem kijelenthetőEz az int nekem kicsit ilyen szarok bele, úgyis elhuzok innen dobasnak tűnt...jó hát gondolom mindenki hazautazik
JustoVillar
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Arra ertem hogy ilyenkor megprobalni egy ilyet nem ordogtol valo. Tul dobta van ilyen, ez egy kurva nagy play volt a safetytol hogy nem ment Adamsel vegig.Mondjuk ebben a helyzetben nem lett volna rosszabb mint egy punt ha nem hagyjuk visszahordani.Nem ,ma sajnos aaron is gyönge ,van ilyen,jövőhéten jobb lesz.
JéBé
nando89
több mint 3 éve
Sajna, ez egyenes következménye a nyári cirkusznak.
több mint 3 éve
Főni nem szereti Florida-t, azt hiszem kijelenthetőEz az int nekem kicsit ilyen szarok bele, úgyis elhuzok innen dobasnak tűnt...jó hát gondolom mindenki hazautazik
JustoVillar
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Ez az int nekem kicsit ilyen szarok bele, úgyis elhuzok innen dobasnak tűnt...jó hát gondolom mindenki hazautazik
JustoVillar
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
hát így lényegében el is dőlt
több mint 3 éve
nando89
3 901
Mondjuk ebben a helyzetben nem lett volna rosszabb mint egy punt ha nem hagyjuk visszahordani.Nem ,ma sajnos aaron is gyönge ,van ilyen,jövőhéten jobb lesz.
JéBé
több mint 3 éve
Hmm Rodgers nem nagOn dob 2 intet egy meccsen…csak Floridában meg a Saints ellen szokott
Tomcsik
több mint 3 éve
JustoVillar
626
Ez az int nekem kicsit ilyen szarok bele, úgyis elhuzok innen dobasnak tűnt...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Mondjuk ebben a helyzetben nem lett volna rosszabb mint egy punt ha nem hagyjuk visszahordani.
több mint 3 éve
Rubens
830
Tényleg dobják be Love-ot, szarabb nem nagyon lehet ma...
több mint 3 éve
Akár jó is lehetett volna, ha van ott egy WR.
több mint 3 éve
nando89
3 901
5 méterrel dobta túl..
több mint 3 éve
MC12
6 373
Akkor már 30 körül van az odds egy ezressel még kéne rakni…. 😊))5:1 a harmadikban Medvegyevnek.Nem kedvelem - elismerem, egyike a legnagyobbaknak stb. de nem szeretem a teniszét - Djokot, így ha nyer és keres egy kis pénzt, oké, ha kikap és nem lesz meg a GS az is oké 😊Szarabbul allsz mint a packers.Meg is raktam egy 5össel 4es odds van rà, ingyen pénz.Legalább Medvegyev 2:0-ra vezet Djoko ellen. Az is valami.eddig csak az első szetteket adta, a döntőben 2 dukál
nagylaza
Tactful Cactus
MC12
JéBé
MC12
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
nando89
3 901
Jézusom ..
több mint 3 éve
5:1 a harmadikban Medvegyevnek.Nem kedvelem - elismerem, egyike a legnagyobbaknak stb. de nem szeretem a teniszét - Djokot, így ha nyer és keres egy kis pénzt, oké, ha kikap és nem lesz meg a GS az is oké 😊Szarabbul allsz mint a packers.Meg is raktam egy 5össel 4es odds van rà, ingyen pénz.Legalább Medvegyev 2:0-ra vezet Djoko ellen. Az is valami.eddig csak az első szetteket adta, a döntőben 2 dukál
nagylaza
Tactful Cactus
MC12
JéBé
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 373
Nem kedvelem - elismerem, egyike a legnagyobbaknak stb. de nem szeretem a teniszét - Djokot, így ha nyer és keres egy kis pénzt, oké, ha kikap és nem lesz meg a GS az is oké 😊Szarabbul allsz mint a packers.Meg is raktam egy 5össel 4es odds van rà, ingyen pénz.Legalább Medvegyev 2:0-ra vezet Djoko ellen. Az is valami.eddig csak az első szetteket adta, a döntőben 2 dukál
nagylaza
Tactful Cactus
MC12
JéBé
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”