NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 641
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Hanyinger ez a meccs.... Inkabb mar nem is mondok semmit...
több mint 2 éve
Nem tudok ennek a Vikingsnak gratulálni, ha nyernek is esetleg. Az előző drive miatt, annyira megtolták a bírók nem is egyszerr őket, hogy el is lett azzal döntve a meccs
több mint 2 éve
A legjobb amikor szabályt változtatnak utána akkora csalás a dolog.Áhh ezt elviselni hosszabb távon nem is tudom hogyan lehetÉn akarok ennek a Saintsnek drukkolni, de mocskosul frusztráló a meccseiket nézniBezzeg amikor mi csináljuk. 😀
Óhatatlanul is mindig bíroznom kell, nevetséges ami történik
r.baggio
(Én évek óta ráhagytam ezt.)
Bazzani
És akkor még rátesznek, hogy egy korábbi játékvezető elmagyarázza milyen rossz ítélet született, igazán megnyugtató a tudat
De azért izgalmas legalább a meccs
r.baggio
Volt velünk pár ilyen...
több mint 2 éve
Áhh ezt elviselni hosszabb távon nem is tudom hogyan lehetÉn akarok ennek a Saintsnek drukkolni, de mocskosul frusztráló a meccseiket nézniBezzeg amikor mi csináljuk. 😀
r.baggio
Bazzani
És akkor még rátesznek, hogy egy korábbi játékvezető elmagyarázza milyen rossz ítélet született, igazán megnyugtató a tudat
De azért izgalmas legalább a meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Az komoly, csak sajnos sok idő maradt nekik. FG-ig simán elmennek, ha mást nem egy pár zászlóval tuti
több mint 2 éve
Cousins pick 6 gyerekek figyeljétekÚgyis megnyerik a végén egy épphogy bepattanó FG-al.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Valahogy ki kell tölteni 19 az időt az NFL-nek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Agyabeteg ez a meccs.
több mint 2 éve
2 perc alatt 2 zaszloval elmegy a vikes FG tavig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
1:51Még 2-3 zászló benne lehet...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Cousins pick 6 gyerekek figyeljétek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Sztem ez nem volt zaszlo, nyilvan ha az elozot dobtk is kellett volna de 8bkabb egyiket se.Én sem értem simán neki kellene menni 4.nek, lehetett volna valami előkészítő rövid passz, vagy futás
De miert kezdtek esz nelkul dobalni amikor ment a futas es a rovid passz?
gabokocka
több mint 2 éve
Es bebasztaaaaaaa
több mint 2 éve
Sztem ez nem volt zaszlo, nyilvan ha az elozot dobtk is kellett volna de 8bkabb egyiket se.De miert kezdtek esz nelkul dobalni amikor ment a futas es a rovid passz?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Én akarok ennek a Saintsnek drukkolni, de mocskosul frusztráló a meccseiket nézniBezzeg amikor mi csináljuk. 😀
r.baggio
több mint 2 éve
Tdog
653
Zebrak vikingsra huztak a mixet szinten😀
több mint 2 éve
Sifur
1 118
D P IEz most nem volt az egy normális meccsen, de az előbbi két hiba után illett volna megadni
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Sifur
1 118
Bill bácsi megmondta egyszer, mindenre engedni kéne a pirosat, a NO állandóan ez miatt szív
több mint 2 éve
Ilyenkor gondolkodik el az ember hogy mekkora kibaszott kamu ez az egesz nfl a videovisszanezesekkel egyutt, amikor egy komplett driveot tolnak be a birok 4 perccel a vege elott amivel fordit egy csapat.Csak azt tudom írni, amit a Bucs ellen: ez így nézhetetlen
gabokocka
A dpi, mint spot foul önmagában akkora lehetőség a mérkőzések befolyásolására, hogy rég el kellett volna törölni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal