NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Ennyire nem lehetünk szerencsétlenek, minek kell ilyenkor forogni minden felé?
több mint 2 éve
Jogos teljesen.😀Első saints meccs, amit látok de ez elég keserves.Minden heten ilyet nezel, Te legalabb birod 💪💪💪
hpeter93
Bocs, no offense 🤩
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Első saints meccs, amit látok de ez elég keserves.Akkor kapcsolj át a Kecskemét-Fradira 😅
hpeter93
több mint 2 éve
Első saints meccs, amit látok de ez elég keserves.Minden heten ilyet nezel, Te legalabb birod 💪💪💪
hpeter93
Bocs, no offense 🤩
több mint 2 éve
sose fogom megértteni mi értelme ezeknek a 6-7 yardos passzoknak a semmibe 3&10+nál
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
MC12
6 366
A kérdés, hogy a védelem meddig bírja...Az nem lesz egy jó szezon, ahol minden meccsen ez lesz a kérdés 😕
Fattyu
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Dalton konkrétan belefordult a sackbe, már akkor összehúzta magát mikor a védő még meg sem verte a T-t 😀
több mint 2 éve
Wolfy33
229
hát ez egészen érthetetlen óra menedzselés volt most...mintha mindenképpen csak fg-t akartak volnaArra mentek. Látszott magyarázott is itt az egyik segédkező. De én mentem volna.
nando89
több mint 2 éve
Kar volt megdicserni Andreat.... Jo hogy nem tette be a meze ala... Tenlyeg... Az szabalytalan?Na cigiszunet....
több mint 2 éve
nando89
3 894
hát ez egészen érthetetlen óra menedzselés volt most...mintha mindenképpen csak fg-t akartak volna
több mint 2 éve
Az időkérés nem divat, vagy mi volt ez??
több mint 2 éve
Komolyan mondom, miert nem lehet szabadulni a labdatol?!
több mint 2 éve
Kampman
28 305
még turnoverben isDalton nem.rosszabb Winstonnal.... A serult Winstonnal biztosan nem....konzisztensebb, az biztos.
Kájzerszóze
Kampman
több mint 2 éve
Dalton nem.rosszabb Winstonnal.... A serult Winstonnal biztosan nem....Fogalmazzunk ugy inkabb, hogy egyik sem jo 😀
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Dalton nem.rosszabb Winstonnal.... A serult Winstonnal biztosan nem....konzisztensebb, az biztos.
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Dalton nem.rosszabb Winstonnal.... A serult Winstonnal biztosan nem....Mondjuk ezek az O hívások is eléggé fejvakarósak eddig
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Dalton nem.rosszabb Winstonnal.... A serult Winstonnal biztosan nem....
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Úgy látszott, szögben is és irányba is oldalra és hátra állt.Vagy mindkettő, sajnos.Sztm ez szárkapocs csont lesz ...Henrik Larsonnál láttam ilyet anno gurulósbanNem tudom, sajnáljam, hogy lemaradtam a sérülésről?Cine
Amúgy ki sérült?
shagi0206
Sípcsont törésnek nézett ki minimum.
Sinisa
nando89
Sinisa
több mint 2 éve
Nem pocskondiázták itt a meccs előtt a Saints pass rusht?Dede en voltam....💪🤩⚜️
shagi0206
több mint 2 éve
Nem pocskondiázták itt a meccs előtt a Saints pass rusht?Nincs pass rushunk, uknow
shagi0206