NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Nem pocskondiázták itt a meccs előtt a Saints pass rusht?
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
EZ CLIPPING!!! 😀
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
324 mérkőzés óta szerzünk pontot minden meccsen. 2002 szeptemberében nem szereztünk utoljára, ez negyedik hely az örök ranglistán és a leghosszabb jelenlegi sorozat. Egyébént sziasztok 😊😂😂😂
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 366
324 mérkőzés óta szerzünk pontot minden meccsen. 2002 szeptemberében nem szereztünk utoljára, ez negyedik hely az örök ranglistán és a leghosszabb jelenlegi sorozat. Egyébént sziasztok 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Furán sima volt ez a drive
több mint 2 éve
Vagy mindkettő, sajnos.Sztm ez szárkapocs csont lesz ...Henrik Larsonnál láttam ilyet anno gurulósbanNem tudom, sajnáljam, hogy lemaradtam a sérülésről?Cine
Amúgy ki sérült?
shagi0206
Sípcsont törésnek nézett ki minimum.
Sinisa
nando89
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
nando89
3 894
Sztm ez szárkapocs csont lesz ...Henrik Larsonnál láttam ilyet anno gurulósbanNem tudom, sajnáljam, hogy lemaradtam a sérülésről?Cine
Amúgy ki sérült?
shagi0206
Sinisa
több mint 2 éve
Sohasem értettem a sérülésekhez való hozzáállását az NFL közvetítéseknek.Én ahol néztem egyszer sem játszották vissza, így még azt sem tudtam hogy valaki sérült
Mindent ezerszer visszajátszanak, undorító!
Tony Adams
több mint 2 éve
Nem tudom, sajnáljam, hogy lemaradtam a sérülésről?Cine
Amúgy ki sérült?
shagi0206
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Nem tudom, sajnáljam, hogy lemaradtam a sérülésről? Amúgy ki sérült?
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Tisztán látható volt a védő, hogy elé megy a támadónak...ez gáz volt.
több mint 2 éve
prime time kirk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sohasem értettem a sérülésekhez való hozzáállását az NFL közvetítéseknek.Mindent ezerszer visszajátszanak, undorító!
több mint 2 éve
Ezaz Matyi
több mint 2 éve
Hát ehhez képest Prescott törése lófasz volt.
több mint 2 éve
édes Istenem, azt hittem kirakom az ebédet...
több mint 2 éve
nando89
3 894
atya isten ..szerencsétlen
több mint 2 éve
Keleti irányba nincs érzékelhető jetlag ekkora távolságon. Kicsit fura ez az elemezgetés. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Trautman 10 yardos közelében nem volt védő közvetlenül Dalton előtt, de jó lesz a sack is...
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Én itt, és rohadt idegesítő hogy az elvileg hazai meccsünkön háromszor annyi a vendég szurkoló.Igen, érezhető a minnesotai többség.
A korábbi itteni meccseinken nem ez volt.
atapapa
Ez a sérülés előttem történt. Jajj, a lába a másik irányba állt.
több mint 2 éve
Én itt, és rohadt idegesítő hogy az elvileg hazai meccsünkön háromszor annyi a vendég szurkoló.A korábbi itteni meccseinken nem ez volt.