NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Sifur
1 118
Meccs előtt nem gondoltam hogy egy B csapat meccset csinál, hogy verte el a Packerst a Vikings?
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Ez annyira tipikus, ahogy a sok FG után leadják az előnyt, a Seahawks elleni NFC-döntőn csont ezt csináltuk.
több mint 2 éve
Tdog
653
Luzer banda
több mint 2 éve
Ottvan bazdmeg
több mint 2 éve
4th quarter franchise qb Dalton
több mint 2 éve
Sifur
1 118
Keves Vikings mwccset latok, de Cousins mindig szar. Mit latnak meg ebben a nyomorekban?Prime time meccs a kriptonitja, ahogy Brady se szereti a középről érkező nyomást 😀 amúgy ezt a védelmet Bratyi se töri fel
Imitheking
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Nem, szerintem kb. ezt látták benne, amikor megkapta a gigaszerződését, aztán most reménykedik a Vikings vezetősége, hogy egyszer csak kijön belőle.A tavalyit?Keves Vikings mwccset latok, de Cousins mindig szar. Mit latnak meg ebben a nyomorekban?Egy Roethlisbergert kb.
Imitheking
Kampman
Jakehomer
több mint 2 éve
A tavalyit?Keves Vikings mwccset latok, de Cousins mindig szar. Mit latnak meg ebben a nyomorekban?Egy Roethlisbergert kb.
Imitheking
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Kampman
28 305
Keves Vikings mwccset latok, de Cousins mindig szar. Mit latnak meg ebben a nyomorekban?Egy Roethlisbergert kb.
Imitheking
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Keves Vikings mwccset latok, de Cousins mindig szar. Mit latnak meg ebben a nyomorekban?
több mint 2 éve
Kemény volt ez a fake punt.😀😎
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Tdog
653
Minnesota o impotens
több mint 2 éve
Egeszen elkepesztoek vagyunk
több mint 2 éve
Kár, hogy nincs meg a jövő évi első kör, mert szerintem top 5 cetli lesz, ha ilyen siralomház lesz az O
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Az nem, bizony...A kérdés, hogy a védelem meddig bírja...Az nem lesz egy jó szezon, ahol minden meccsen ez lesz a kérdés 😕
Fattyu
MC12
De hát az Ő nem nagyon akarja kihasználni amit a D hoz.
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Több volt benne. Nem baj. +3
több mint 2 éve
Kampman
28 305
A Saints D katasztrófa üzemmódban egész jó.