New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Brooks újra odacsapott Breesnek!!!
több mint 10 éve
Montana
635
Ezt edd meg Breees 😀
több mint 10 éve
ezt nem hiszem el...
több mint 10 éve
ITT A LABDA!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
ez a miénk!
több mint 10 éve
mondjuk az X stílusos lenne, könnyebb lenne számolgatni a Panthers ellen XD
több mint 10 éve
Alabama POWER!!!! DIAL!!!!
több mint 10 éve
Romantól értelmes playhívást várni, kb olyan mint karácsonykor várni a húsvéti nyuszit....
több mint 10 éve
vagy az, egy fasza OC ilyenkor büntethogy a csába nem futott senki ilyenkor slantet??? cover 0 all out blitzpeteyVagy egy screen is adta volna magát, mert nem volt éppen meglepő hívás az all out blitzJakehomer
több mint 10 éve
hogy a csába nem futott senki ilyenkor slantet??? cover 0 all out blitzpeteyVagy egy screen is adta volna magát, mert nem volt éppen meglepő hívás az all out blitz
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hogy a csába nem futott senki ilyenkor slantet??? cover 0 all out blitz
több mint 10 éve
Imitheking
1 883
Végül is tökre nem lehetett számítani erre. lolkaep
több mint 10 éve
Gyönyörű
több mint 10 éve
Nem, ez bevett gyakorlat félpályán a touchback elkerülése érdekében. Már ha komolyan beszélünk 😊én ironizáltam az előbb... most ez is az? )szasziaCsak több teret akartak adni a punternek...Jakehomerés nem ugrott be senki 😀 lehet nincs fent Brooks 😛peteypedig de vártákszaszia
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
huhhh.. jött a fekete sereg
több mint 10 éve
nfl_lover
912
mekkora kibaszott hívás volt ez!!!
több mint 10 éve
úthengeeer
több mint 10 éve
jól mennek a futások most
több mint 10 éve
én ironizáltam az előbb... most ez is az? )Csak több teret akartak adni a punternek...Jakehomerés nem ugrott be senki 😀 lehet nincs fent Brooks 😛peteypedig de vártákszaszia
több mint 10 éve
dolgozik az OL !
több mint 10 éve
Csak több teret akartak adni a punternek...és nem ugrott be senki 😀 lehet nincs fent Brooks 😛peteypedig de vártákszaszia
Tepper takarodj!