New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
tavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...
több mint 10 éve
Van még idotok,ne sírjatok. Fg is jó egy hosszabbizasra,nem? Ha atmrgy preventbe a saints,az bőven meg lehet. Ha még már odáig felviszitek,egy passz az endzone, 3 jó elkapoval a rosteren.
több mint 10 éve
LOL called itJakehomerAzért ismerve a mai nfl-t és a saintset ezt annyira nem volt nehéz megjósolni, ha nem 3.ra akkor 4.re dobták volna rá... és persze senki nem segített Coxnak...
több mint 10 éve
tudtuk, de csak 1 fejjel kissebb embereink vannakÉs akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomerés ezt vajon az SF nem tudta?Gyurma Pappa
több mint 10 éve
nfl_lover
912
SF-en kívül mindenki tudta 😀És akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomermáskor spoilerezd ki 😀atapapa
több mint 10 éve
esélytelen
több mint 10 éve
1:52 meg 2 időkérés van, esély adott, csak....nem azt mutatjuk a 2. félidőben, hogy ez tutira meglesz
több mint 10 éve
Dub
1 019
könyörgöm védekezzük ki
több mint 10 éve
És akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomerés ezt vajon az SF nem tudta?
több mint 10 éve
És akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomermáskor spoilerezd ki 😀
több mint 10 éve
nfl_lover
912
na most akkor kerüljenek elő azok a kerítések
több mint 10 éve
akkor Dawson....
több mint 10 éve
yay
több mint 10 éve
JéBé
7 034
A következő pár play SF részről a szezonról szól nagyjából..
több mint 10 éve
rajtunk már csak egy labdaszerzés segíthet....
több mint 10 éve
itt már lefőtt a kávé, ha még 10 perc lenne se lenne elég újra fordítanigaboriknem ismered a védelmünket???
több mint 10 éve
És akkor most jön a jumpball Jimmynek
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
komolyan, ha Ingramnak ez csak szerződés évi fellendülése és túlfizetjük, kifutok a világból...
több mint 10 éve
gaborik
514
itt már lefőtt a kávé, ha még 10 perc lenne se lenne elég újra fordítani
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 10 éve
szóval ki lesz a HC jövőre?0 pont a 2.-ban megint. és méghogy nem vagyunk outcoacholva. már fel sem húzom magam
több mint 10 éve
nfl_lover
912
túl korán lesz meg a TD (ha meglesz)atapapapont ezen gondolkodtam, de jó a D, csak Dawson is...
több mint 10 éve
Túl sok idő lesz még az órán.undisputedlyEzért nem értem, miért nem kért időt Harbó
Tepper takarodj!