New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
nfl_lover
912
same old, same old
több mint 10 éve
na most nyugodjunk le a csába éls egy jó hosszú drive kellene pontokkal. könnyebb mondani mint megtenni
több mint 10 éve
legalább 3 pontot fel kell tennünk. 50 y. ennyit menni kell!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
lol, Ingram fumble-passzt akart? 😀
több mint 10 éve
végre, olyat húz Sean, amiért megszerettem a csapatot 😊nfl_lovera 4 és 1?
több mint 10 éve
nfl_lover
912
végre, olyat húz Sean, amiért megszerettem a csapatot 😊
több mint 10 éve
megint futunk tök jólpeteyMost már nagyon durván tömi a boxot a Saints, az elkapók egy az egyben vannak, meg kell csinálni a playeket, Boldinnak most is ott volt a kezében, bár ez nem volt akkora hiba, mint az előbbi.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
és a 2. félidei összeomlás megkezdődött, meglepett-e vagyok
több mint 10 éve
Dub
1 019
sziasztok jó estét, sajnos csak most tudtam bekapcsolódni (pont a Brees TD-nél 😊 ), össze tudná pár szóban valaki gyorsan foglalni mit mutatunk ma eddig? Go Saints !
több mint 10 éve
Lewis eddig is nagy volt, de ahogy sérülten játsziik a szememben isten lett
......
több mint 10 éve
Malvo
98
Lewis,azzal a térddel,bazz...
több mint 10 éve
igen, ez a standard fellépés a zsebben nem?és Brees meg black jacket játszott az érkező védőkkel, nem táncolt, értem 😀Gyurma Pappaaz esetek nagy részében ez sackpeteyjólvan, hát ez várható volt hogy előbb utóbb találnak 1 TD-t. ez meg rohadt nagy mák voltpeteyennek melyik része volt a mák? 😀lol
több mint 10 éve
kezdődik...
több mint 10 éve
azt hiszem, ez most a meccs-drive. menjünk végig!
több mint 10 éve
és Brees meg black jacket játszott az érkező védőkkel, nem táncolt, értem 😀az esetek nagy részében ez sackpeteyjólvan, hát ez várható volt hogy előbb utóbb találnak 1 TD-t. ez meg rohadt nagy mák voltpeteyennek melyik része volt a mák? 😀lol
több mint 10 éve
ettől még nem mák, nem elestek mellette a védők, hanem nyomott egy spint 😀az esetek nagy részében ez sackpeteyjólvan, hát ez várható volt hogy előbb utóbb találnak 1 TD-t. ez meg rohadt nagy mák voltpeteyennek melyik része volt a mák? 😀lol
több mint 10 éve
az esetek nagy részében ez sackjólvan, hát ez várható volt hogy előbb utóbb találnak 1 TD-t. ez meg rohadt nagy mák voltpeteyennek melyik része volt a mák? 😀lol
több mint 10 éve
nyilván vasember is ennyi erővelbazz ezért hiányzik nekem nagyon Willis....CsiribaAldon
ő megölte volna Breestpetey
......
több mint 10 éve
bazz ezért hiányzik nekem nagyon Willis....CsiribaAldon
ő megölte volna Breest