New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Mi van Lee-vel? Eléggé siralmas amit mostanában puntolgat.
több mint 10 éve
már a puntok se mennek, tán csak nem Roman hívja azokat is? 😀
több mint 10 éve
nfl_lover
912
3&15-öt úgy nem tudunk megfogni, hogy rossz a snap, VICC!
több mint 10 éve
Droppolgatnak szépen mindkét oldalon a sztár elkapók
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Boldint így szeretem :p
több mint 10 éve
Montana
635
Hosszú drive sok futással légyszi,és pontokkal a végén!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
köszönjük meg...
több mint 10 éve
nfl_lover
912
3rd downál inkább fel se álljunk, kezdjenek 1st-tel automatikusan...
több mint 10 éve
he7edik
1 239
(Y)Attól még az a fumble teljesen az ő hibája volt. Nyelje be a sacket, vagy dobja ki a labdát.Jakehomera playeket nem Ő hívjaAlabama NinersEmelje fel a kezét aki el tud igazodni a Steelersen ^_^he7edikEmelje fel a kezét, aki nem röhög most hangosa ezen az eredményen.
Kaepernick 😀 Csak le kellett volna futtatni az órátJakehomer
több mint 10 éve
Attól még az a fumble teljesen az ő hibája volt. Nyelje be a sacket, vagy dobja ki a labdát.a playeket nem Ő hívjaAlabama NinersEmelje fel a kezét aki el tud igazodni a Steelersen ^_^he7edikEmelje fel a kezét, aki nem röhög most hangosa ezen az eredményen.
Kaepernick 😀 Csak le kellett volna futtatni az órátJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Mert INT lesz belőle. Hárman fogták az elkapót.Oda minek kellett bedobni?peterk2005mert mé ne?nfl_lover
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Grahamnek ezen a meccsen nem kéne hogy elkapása legyen, azt védekezi rajta az SF, amit nekünk kéne AB-n, folyamatos dupla (persze más posztokkal).
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Oda minek kellett bedobni?peterk2005mert mé ne?
am én azon csodálkoztam, hogy a rossz snap után nem dobta oda egy védőnek picksixre, de ami késik...
több mint 10 éve
Oda minek kellett bedobni?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Gondolataim az első félidőről: insidehandoff.com/2014/11/09/san-francisco-49ers-new-orleans-saints-first-half-notes/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
kuss mi így vagyunk fair playerek 😀 először visszaadjuk hogy visszavegyük 😀
több mint 10 éve
Ez nagyon kellett, hogy ne sikeres momentummal menjenek pihenőre a hazaiak.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
én egyébként láttam ot helyet, hogy Graham elkapja, az alapból nem pontos passzt