New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
nfl_lover
912
játszótér lesz a sec. ha Lewis kiesikatapapafeltéve ha már eddig nem az
több mint 10 éve
Így van, intelligens társaságot biztosítok nektek :pAta! Ő ilyenkor ezért van itt :cool:clbassTeljesen kinyújtott karral operált AB a catch előtt. Ennek nem az 1%-át fújják beatapapaTe is tudod, hogy százból egy ilyet fújnak le.JakehomerHát jó lenne, ha ezeket mindig befújnák OPI-nak...JakehomerNagykönyv szerinti OPI volt, csak azért nem volt látványos, mert White pont befelé lépett.
Lesz ebből még meccsatapapa
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
kezd alakulni a meccs 😊 Lewis 😊
több mint 10 éve
Vernon megint meg se próbált küzdeni a labdáért...
több mint 10 éve
Jaj de csúnya drop, pedig milyen szépen felvették a blitzet
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
😊 Ugye ez volt Brees 5000 yardos meccse a szezon végén.:-8 Last time Saints allowed 21+ in 1st half at HOME: 2008 vs CARatapapaA régi szép idők 😊Jakehomer
Colston basszus
több mint 10 éve
nfl_lover
912
bazzeg colston
több mint 10 éve
:-8 Last time Saints allowed 21+ in 1st half at HOME: 2008 vs CARatapapaA régi szép idők 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Ma próbáltam egy 49-ers NewEra 59FIFTY fullcapet de még a 7-es méret is olyan marha nagynak tűnt a fejemen hogy nem igaz. de most ahogy néztem Kaep-et neki se pont méret ez a típus.
több mint 10 éve
volt egy 2 és egy 9 yardos elkapásakomolyan Grahem 2/11 😮peteyvédelmünk hogy muzsikál?peteyEddig határozott😊Borland megint varázsol és Batea leszedett egy picketMontana
több mint 10 éve
komolyan Grahem 2/11 😮védelmünk hogy muzsikál?peteyEddig határozott😊Borland megint varázsol és Batea leszedett egy picketMontana
több mint 10 éve
:-8 Last time Saints allowed 21+ in 1st half at HOME: 2008 vs CAR
több mint 10 éve
Montana
635
védelmünk hogy muzsikál?peteyEddig határozott😊Borland megint varázsol és Batea leszedett egy picket
több mint 10 éve
Lásd a TD-nél, pont ugyanazt simán elengedték.JakehomerA TD-nél nem volt teljesen nyújtott a kar, inkább egymást szondázták oda-vissza
több mint 10 éve
Oké, akkor két százalékát. Nem azt mondtam, hogy baj, hogy befújják, épp ellenkezőleg, csak az én személyes eye testem szerint csak a legdurvábbakat szokták, mint az off holdingnál. Lásd a TD-nél, pont ugyanazt simán elengedték.Teljesen kinyújtott karral operált AB a catch előtt. Ennek nem az 1%-át fújják beatapapaTe is tudod, hogy százból egy ilyet fújnak le.JakehomerHát jó lenne, ha ezeket mindig befújnák OPI-nak...JakehomerNagykönyv szerinti OPI volt, csak azért nem volt látványos, mert White pont befelé lépett.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Montana
635
Eszembe jutott a Crab passz az NFC döntőről 😊Szerencsére itt nem volt Sherman 😊
több mint 10 éve
parádés driveha nem Crabtreere dobjuk a fadet 3 éve zsinórban, akkor TD LOL 😀
több mint 10 éve
picsába
több mint 10 éve
Boldin jól nyomja ma!
több mint 10 éve
Montana
635
Boldiiiiinnnn 😊!!!!!!
több mint 10 éve
remek, egész drive alatt egy emberre dobálta a labdát 😀
több mint 10 éve
Ne vedd el a játékomat :pAta! Ő ilyenkor ezért van itt :cool:clbassTeljesen kinyújtott karral operált AB a catch előtt. Ennek nem az 1%-át fújják beatapapaTe is tudod, hogy százból egy ilyet fújnak le.JakehomerHát jó lenne, ha ezeket mindig befújnák OPI-nak...JakehomerNagykönyv szerinti OPI volt, csak azért nem volt látványos, mert White pont befelé lépett.