New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
na és akkor most megyünk a W-re, vagy a tuti FG???
több mint 10 éve
Vaccaro bazdmeg
több mint 10 éve
Montana
635
vááááááááááááááááááááá
több mint 10 éve
Malvo
98
neeeeeeeeee
több mint 10 éve
Crabtree siralmas...Alabama Ninersbocsi mégsem!!!!
több mint 10 éve
Ó MÁJ GÁÁÁÁÁD 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Dub
1 019
hát ezt nem hiszem el
több mint 10 éve
Crabtree siralmas...
több mint 10 éve
ebben a csoportban? 😀pedig itt volt az esély, abszolút nem ijeszt meg senkit idén a Saintspeteyde, engem pl. én kurvára meg vagyok ijedve, hogy megint egy év kuka...Gyurma Pappa
több mint 10 éve
pedig itt volt az esély, abszolút nem ijeszt meg senkit idén a Saintspeteyde, engem pl. én kurvára meg vagyok ijedve, hogy megint egy év kuka...
több mint 10 éve
most felvisszük a 10esig és eladjuk miután győzelemre megyünkgaborikközépre 5-6 y-os passzokkal? hee?
több mint 10 éve
pedig itt volt az esély, abszolút nem ijeszt meg senkit idén a Saints
több mint 10 éve
most már joggalhátradőltem 😀😀Gyurma Pappatavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...Gyurma PappaAkkor mit csináltál a Pats és a Panthers ellen?Tocy
több mint 10 éve
attól nem lesznek magasabbak 😀😀😀Alabama Ninersoké, ezzel nem tudok vitatkozni 😀
több mint 10 éve
Q régebben egy évben ejtett el ennyi passzt, mint ma
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
attól nem lesznek magasabbak 😀😀😀jó, de akkor duplázzák be, érted. nem bánom, csak mondom, mindegy.Gyurma Pappatudtuk, de csak 1 fejjel kissebb embereink vannakAlabama NinersÉs akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomerés ezt vajon az SF nem tudta?Gyurma Pappa
több mint 10 éve
hátradőltem 😀😀tavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...Gyurma PappaAkkor mit csináltál a Pats és a Panthers ellen?Tocy
több mint 10 éve
Idén nem az a szabály idegenben, hogy az 50+os fieldgoalok 4 pontot érnek? 😀 (mert akkor lenne esélyünk legalább)
több mint 10 éve
jó, de akkor duplázzák be, érted. nem bánom, csak mondom, mindegy.tudtuk, de csak 1 fejjel kissebb embereink vannakAlabama NinersÉs akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomerés ezt vajon az SF nem tudta?Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Tocy
1 140
tavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...Gyurma PappaAkkor mit csináltál a Pats és a Panthers ellen?
több mint 10 éve
gaborik
514
most felvisszük a 10esig és eladjuk miután győzelemre megyünk
| nincs itt semmi beszoptad |