New York Giants - New England Patriots
11 hónapja
el nem tudom képzelni, hogy Mekivel végigmegyünk a pályán és TD-t szerzünkRhamondre vagy Elliot még elszabadulhat... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Rodaron
2 039
el nem tudom képzelni, hogy Mekivel végigmegyünk a pályán és TD-t szerzünkMikor lesz csere, félidőben?
NB2
11 hónapja
Jones mit reklamál folyamat? Úgy hisztizik mint aki tud játszani...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
el nem tudom képzelni, hogy Mekivel végigmegyünk a pályán és TD-t szerzünk
11 hónapja
Úgy nézem ,minden rendben a csapatnál….
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
Az a baj ,hogy szinte bárki játszik az ellenfelnel QB-t-jelen esetben egy UDFA csere QB-az is pontensebb iranyitonak tűnik mint az első korosunk. Azért amikor egy DeVito egy negyed alatt kétszer annyi yardot passzol mint Meki,akkor nem nagyon van miről vitatkozni….Meki jó csak körülötte mindenki szar.....mondá a próféta
kolok1972
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Rodaron
2 039
Húú de nem akar senki se nyerni, 50ről se rúgjuk rá..
11 hónapja
Az a baj ,hogy szinte bárki játszik az ellenfelnel QB-t-jelen esetben egy UDFA csere QB-az is pontensebb iranyitonak tűnik mint az első korosunk. Azért amikor egy DeVito egy negyed alatt kétszer annyi yardot passzol mint Meki,akkor nem nagyon van miről vitatkozni….
11 hónapja
Banks INT, ez teccik!😁
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
még jó, hogy kapucnis Giants-pulcsiban nézem a meccset, az eddigiek alapján komoly pontzuhatag várható.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Volt bárki a környéken?
11 hónapja
ültessük le 😕Elsőre azt olvastam üssük le....
faszom, hogy elkúrja a giveaway mutatónkat!
NB2
Draft
11 hónapja
Ez az övé volt sajnos, ezen nem fogunk összeveszni. 😕Szerintem nem,de annyit nem ér azért hogy ezen vitatkozzunk.Ezt mögé dobtaHa elé dobja vagy int vagy IR Thornton-nak, de még így is elkapható lett volna így első nézésre.
kolok1972
Castleai01
Közben meg is érkezett a menetrendszerű agyfasz IC
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Mi a faszt keres a MÁV a Metlifeban?Szerintem nem,de annyit nem ér azért hogy ezen vitatkozzunk.Ezt mögé dobtaHa elé dobja vagy int vagy IR Thornton-nak, de még így is elkapható lett volna így első nézésre.
kolok1972
Castleai01
kolok1972
Draft
11 hónapja
Szerintem nem,de annyit nem ér azért hogy ezen vitatkozzunk.Ezt mögé dobtaHa elé dobja vagy int vagy IR Thornton-nak, de még így is elkapható lett volna így első nézésre.
kolok1972
Castleai01
11 hónapja
Ezt mögé dobtaHa elé dobja vagy int vagy IR Thornton-nak, de még így is elkapható lett volna így első nézésre.
kolok1972
11 hónapja
kib....ot pontatlan MacJ, ez megint egy jó drive volt, de nem találta el 2x az embert
11 hónapja
Ezt mögé dobta
11 hónapja
Nem szarozik ez a Devito gyerek 😊 Szerencsére lyukaskezűek eddig a NY-iak.
11 hónapja
Rodaron
2 039
Komolyan eddig tetszik, hogy agresszívan támadjuk a mély passzokat.
11 hónapja
fantasztikusan lemenedzselt első drive... megintAz a baj,hogy az a first read annyira kiszámítható volt,hogy a CB 4 yard távolságból is simán odaért
NB2
11 hónapja
fantasztikusan lemenedzselt első drive... megint