New York Giants - New England Patriots
11 hónapja
Olyan játékhívások vannak, hogy beleszédülök. Ráadásul úgy olvassa őket a acélos Giants-védelem, mint egy mesekönyvet.
11 hónapja
Hat ez nagyon égő volt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
még mindig nem értem amúgy, hogy előbb miért kellett Zappet dobatni, főleg ilyen rizikósatvagy ezt ő kurta el, hogy bevállalta? felül tök üres volt az ember, egy biztonsági jobb lett volna
11 hónapja
Kampman
28 166
A hiányosságaikat kompenzálni igyekvő csapatok betegsége ez.Nem, de nem szeretem ha a legjobb wr-ed a pont returnerKinyíratjuk az idény egyetlen pozitívumát.Ültetni kéne?
Bravó
zinedine5
vpi
zinedine5
Szükségmegoldás.
11 hónapja
Nem, de nem szeretem ha a legjobb wr-ed a pont returnerKinyíratjuk az idény egyetlen pozitívumát.Ültetni kéne?
Bravó
zinedine5
vpi
11 hónapja
ha ez holding, akkor mindenre lehetne fújni 😊
11 hónapja
vanek úr
1 873
Na, a D azért szerez néhány labdátTöbb elkapásuk van mint Hyatt kivételével az O-nak.
Zet
11 hónapja
Azért ez Zappen van
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Na ez pont olyan sz@r dobás volt, mint MJ passzai. Hát akkor itt tartunk 😕
11 hónapja
Zappe istenem... mi a faxért kellett egy ilyenbe belemenni
11 hónapja
Zet
1 534
Na, a D azért szerez néhány labdát
11 hónapja
Kinyíratjuk az idény egyetlen pozitívumát.Ültetni kéne?
Bravó
zinedine5
11 hónapja
az elmúlt évek alapján ez simán lehetett volna sárgaEzen gondolkoztam én is.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
az elmúlt évek alapján ez simán lehetett volna sárgautólag majd biztosan érkezik a csekk
NB2
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Csoda, hogy fennmaradt a feje
11 hónapja
az elmúlt évek alapján ez simán lehetett volna sárga
11 hónapja
Jaja. A liga három leggyengébb csapata közül kettő küzd egymással. Heroikus küzdelem zajlik, mert egyenlő erők csapnak össze.Barmore - White - Jennings hármas jól nyomja azért...félő, hogy a giants O fala is kell hozzá
Castleai01
azért az a sok sack nem véletlen amit DeVito "szerzett"
NB2
11 hónapja
miért nem kifelé futnak?😊ha elindul kifelé, tuti meg lett volna a 1st down
11 hónapja
Barmore - White - Jennings hármas jól nyomja azért...félő, hogy a giants O fala is kell hozzá
Castleai01
azért az a sok sack nem véletlen amit DeVito "szerzett"
11 hónapja
Barmore - White - Jennings hármas jól nyomja azért...az elmúlt három meccsen (eddig) 20 engedett sacknél jár a támadófalunk, szóval azért érdemes a helyén kezelni a dolgot
Castleai01
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Barmore - White - Jennings hármas jól nyomja azért...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Zet
1 534
Igaz 😀Hyatt nem gyenge, baszkiAzért oda is kell dobni neki a labdát 😊
Zet
vanek úr
11 hónapja
Zet
1 534
Hyatt nem gyenge, baszki