New York Giants - New England Patriots
11 hónapja
Az a fater, nem?J. Kraft most kapott agyvérzést.Majd egy prosti "kimasszírozza" belőle ahogy szokta...
kolok1972
Castleai01
11 hónapja
De fogjuk fel pozitívan: MJ mindent megtesz a magas draftpozícióért és hogy leküzdjük a Giants csapatát az 1/1-hez vezető úton. Legalább segít megtalálni az utódját
11 hónapja
J. Kraft most kapott agyvérzést.Majd egy prosti "kimasszírozza" belőle ahogy szokta...
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Huhh, Hyattnek milyen higany mozgása van!😁
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
Buttfumblit csinált?Na ez szép voltA saját emberének ment neki
Zet
vanek úr
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Rodaron
2 039
Okereke is megérdemelte....Ha nem 3-8-al állnánk, hanem pozitív lenne a mérleg, Thibs meg Bobby is ott lenne a DPOY Top 10-15ben
nagir
11 hónapja
J. Kraft most kapott agyvérzést.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
És mindig néz azokkal a bánatos bociszemekkel...
11 hónapja
Okereke is megérdemelte....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
Ez a szerencsétlen idiótát miért játszatjuk még???Williams -Maye
Burkus
11 hónapja
már sajnálom szegényt........
11 hónapja
Ez a szerencsétlen idiótát miért játszatjuk még???
11 hónapja
Hahaha. Ez kész.
11 hónapja
Ezt bazdmeg tényleg nem hiszem el mac
11 hónapja
ezt nem hiszel eltényleg nem igaz, hogy nincs nála jobb qb!!!
11 hónapja
Idióta.
11 hónapja
Zet
1 534
Na ez szép volt
11 hónapja
Csak elbasszuk és pontot szerzünk...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Brown milyen jól blokkolt
11 hónapja
A D azért legalább teszi a dolgát... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Kiváló mérkőzés…. Mint villa a szembe.
11 hónapja
Rodaron
2 039
Itt aki pontot szerez az nyer
11 hónapja
vanek úr
1 873
el nem tudom képzelni, hogy Mekivel végigmegyünk a pályán és TD-t szerzünkNyugi, nekünk Zach Wilsonnal is sikerült megnyeretni egy meccset
NB2
11 hónapja
Nem lesz kell a korai pickel nem tudom képzelni, hogy Mekivel végigmegyünk a pályán és TD-t szerzünkMikor lesz csere, félidőben?
NB2
Rodaron
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich