New York Giants - New Orleans Saints
3 hónapja
Talán ha nem laposan rúgta volna, nehezebb lett volna blokkolniGanoval nem számoltam.Bresee blokkolt nem Gano hibája
kijo
kapitnono
3 hónapja
Mire iírtam láttam.Ganoval nem számoltam.Bresee blokkolt nem Gano hibája
kijo
kapitnono
3 hónapja
..................................
3 hónapja
Mi a fasz 🤡 Rizzi aurája megint működött. Ez az Breese gyerek egészen jó draft volt

3 hónapja
Hainer csak behuzta
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Pedig olyan jó lett volna egy kis Hosszabbítás 😏
3 hónapja
de nehéz szülés volt
3 hónapja
😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
😀 😀 Ez a Giants, örülök hogy Pats meccs előtt kell szenvednem
3 hónapja
mehetünk aludni
3 hónapja
Ganoval nem számoltam.
3 hónapja
Ilyen nincs baszki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
van isten
3 hónapja
atyaég
3 hónapja
Csináljon TD-t a Giants plz. Plz. Nem akarom ezt nézni továbbNyugi Ezedu még játszani akar
Gyurma Pappa
3 hónapja
Édes istenem, kibaszott szánalmasak vagyunk. Elmentem aludni.Kár lenne most látunk egy izgalmas döntetlent.
MC12
3 hónapja
beszarás
3 hónapja
Csináljon TD-t a Giants plz. Plz. Nem akarom ezt nézni tovább

3 hónapja
Édes istenem, kibaszott szánalmasak vagyunk. Elmentem aludni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Azt hittem befut baszki