New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
wow 😀 ha még elkezdünk sackelni is, minden statisztikát feljavítunk 😀
több mint 8 éve
Wentz mi a faszért izgul ennyire?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
eaglesfan1993
233
Carson baszki...de rossz passz volt ez is
több mint 8 éve
ezt nem hiszem el. most kell a legszarabb meccsét játszania?
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Csak safetynek passzolhat
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
bazzeg 😀 2ből 2
több mint 8 éve
na bassza meg mindenki a támadósorban, 2. inti 😕 kurva ideges vagyok
több mint 8 éve
ozibozi
17 134
ott van
több mint 8 éve
2 parádés hívás eddig
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
zsojti
4 063
kelce is megérett egy kibaszásra
több mint 8 éve
Jaaaa és nem aludtunk bele a meccs elejébe!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
ozibozi
17 134
főleg ha mind2 megvan nyitva, vissza lehet nézni jó minőségben is 😊attól még nagy király, nem kell fúrumot olvasni, viszont hd, szóval sztem királyÁltalában ez a baj a hd streamekkel :/ de a ustv is sajnoskésik is vagy 2 percetMondjuk egy ilyen mennyi adatforgalmat generálna?www.sportonline-tv.com/hd3.phpHuuuu ez a második nagyon károly köszi! Táblagépen is megy
305sports.xyz/streams/stream-1/
evergreen
MrMiksa
dande
ozibozi
MrMiksa
Mazzu
több mint 8 éve
Legalább valaki érti miről beszélek 😉innen?Collins all proEzt még én is leszedtem volna
ironroy
MrMiksa
(ettől még a legjobb defense játékosa a Giantsnek)
Mazzu
több mint 8 éve
Latom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-tja, tiszta Flash
Janek
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
Latom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-tnéznék én gamepasst. de sajnos zsidónak neveltek kiadni 30 ezer forintot érte : D
Janek
több mint 8 éve
Meg is buntettek a TO-t.és még nem 100%-os állítólag, hanem "csak" 85 😊
OBJ picit gyors mekinek
Janek
több mint 8 éve
Latom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-t
több mint 8 éve
meklod meklod. Jó kis safety amúgy. De már nem az első td-t nyeljük róla 2 meccs óta.
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Elhiszem.de ezt wentz akkor se dobhatta volna jobban ha neki akarja 😊innen?Collins all proEzt még én is leszedtem volna
ironroy
MrMiksa
(ettől még a legjobb defense játékosa a Giantsnek)
Mazzu
több mint 8 éve
gyors volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
és ott van!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
McLeod itt megint mit akart?innentől meg kell tartani az előnyt 😀