New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
eddig tetszik 😊 kár, h egyben a legrosszabb emlékeket is ébreszti ez az eredmény
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Bocsi Sas fanok, de hatalmasat nevettem ahogy a secondary elváltotta most magát miután kb egymást zavarták 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
wow, azért most el kell ismerni McAdoo is benne van ebben, az első TD-nél Harris, most meg Lewis volt fent "váratlanul" a pályán, nem is tudtak mit kezdeni vele az Eagles védők
több mint 8 éve
Amúgy nem értem mi 😂... történik
nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
most megízleljük milyen az, ha az újonc QB rookie módjára játszik. a lehető legrosszabbkor.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Amúgy nem értem mi 😂...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Hát igen, ilyen az mikor csere CB-kel játszik a csapat... ja, hogy ezek kezdők?! bocs... egymást akadályozzák folyamatosan!!!! Coxot kérném meg, hogy bassz pofán mindet!
több mint 8 éve
zsojti
4 063
remel db védekezés
több mint 8 éve
Ezt nem hiszem el
több mint 8 éve
Kezdek aggódni, nehogy miracle legyen. Ott ment ígyellenük utoljára
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
eaglesfan1993
233
A védelem is nagyon a helyén van. Ja nem
több mint 8 éve
Sajna tobbLatom kb 3 idősavot nezunk valaki meg az Int-nel volt mig mas mar latta a td-tnéznék én gamepasst. de sajnos zsidónak neveltek kiadni 30 ezer forintot érte : D
Janek
ano92
Innen kell nyerni
0-14
több mint 8 éve
Wentz mi a faszért izgul ennyire?jó kérdés. eddig nyomás alatt nagyon jól ment neki, de most mindkétszer rá nem jellemző módon elhamarkodott döntést hozott.
nagir
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
zsojti
4 063
sehol nem volt megint üres ember..
több mint 8 éve
Júúúúúj
több mint 8 éve
jeeeeeeeeeeeee
több mint 8 éve
sorry eagles fanok, ezt én basztam el. eddig akármikor játszottam elmúlt 2 évben az Eagles def-et fantasyban, akkor 0-zott 😕
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
Kabaré
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
mi az a védekezés omg 😀 😀
több mint 8 éve
Wenc megnézett egy Browns-meccset a héten.
több mint 8 éve
Úgy látom jó hogy nem látom 😊
több mint 8 éve
Andrews nem all pro 😕 😀
több mint 8 éve
zsojti
4 063
ezért így nem lesz egyszerű