New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
kicsit elkiabáltam
több mint 8 éve
nem is mondtam ilyet, én nem akárki vagyok vazze : DDMike Pereira nagyobb szaki mint itt akárki, és ő is aztmondta hogy zászlót ért.ne legyél már ennyire szerény, nálad azért nem
ano92
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
gondolom ma fog minket szarráfutni a 70 yardos Giants
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Mike Pereira nagyobb szaki mint itt akárki, és ő is aztmondta hogy zászlót ért.ne legyél már ennyire szerény, nálad azért nem
ano92
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
őszintén, az szerintem is ért volna egy zászlót.rugóérdekeset mond kommentátor úr. De ÉN leszek olyan jófej és nem bírózok.nem figyeltem, miről van szó? a rúgóba menésről még, vagy már más?
ano92
Mazzu
ano92
több mint 8 éve
rugóérdekeset mond kommentátor úr. De ÉN leszek olyan jófej és nem bírózok.nem figyeltem, miről van szó? a rúgóba menésről még, vagy már más?
ano92
Mazzu
több mint 8 éve
kifejezetten jó az OL eddig, ez váratlan pozitívum
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
érdekeset mond kommentátor úr. De ÉN leszek olyan jófej és nem bírózok.nem figyeltem, miről van szó? a rúgóba menésről még, vagy már más?
ano92
több mint 8 éve
Mike Pereira nagyobb szaki mint itt akárki, és ő is aztmondta hogy zászlót ért.nincs zászló?erre, ne viccelj már
zsoeo
balu10
több mint 8 éve
zsojti
4 063
jah zászló..
több mint 8 éve
sima flag.
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
érdekeset mond kommentátor úr. De ÉN leszek olyan jófej és nem bírózok.
több mint 8 éve
zsojti
4 063
pontok..wentz szép dobásai végre..csak ezek a hülye playek a RZ-ban..ebben több volt
több mint 8 éve
nincs zászló?
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
anything can happens thursday és browns meccs 😀 😀 picit se troll 😀
több mint 8 éve
Vezetett már Giants 31-10-re 7:46-al a vége előtt. Abból is mi lett.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
nincs itt amúgy nagy baj, egyszerűen csak nem volt belekalkulálva a gameplan-be, hogy Wentz lesz ma a Giants 12. játékosa két ilyen bűnrossz dobással. a jelek szerint összekapta magát némileg, csak most már a D# is kelleni fog.
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
Fontos volt, hogy csak FG!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
red zone D megint jó volt szerencsére
több mint 8 éve
Van nyomás.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
zsojti
4 063
fasza hívás
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
minden statot felhúzunk