New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
mik ezek a fos hívások?!
több mint 8 éve
hova a faszomba tették le a labdát?
több mint 8 éve
jogos, ráadásul 1 évvel fiatalabb, mg le is húznaroger lewist amúgy odaadom beckhamért ano, ugyanolyan jók,Lewis jobb, mert ő 30 yardos TD-t csinált, Bekemé csak 26 volt
eaglesmcnabb
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
roger lewist amúgy odaadom beckhamért ano, ugyanolyan jók,Lewis jobb, mert ő 30 yardos TD-t csinált, Bekemé csak 26 volt
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Burton meg Treggs kapja a passzokat.. azért látja mindenki, mennyire lenn vagyunk? 😊
több mint 8 éve
roger lewist amúgy odaadom beckhamért ano, ugyanolyan jók,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Kés a vajon van
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
mindenki siratja a fekafiút, főleg Wencmegérte hét közepén kibaszni huffot jót tett a koncentrációnak..viccnem hiszem, hogy erre rá lehet húzni
zsojti
ano92
több mint 8 éve
zsojti
4 063
nem ez a mondat lényege..megérte hét közepén kibaszni huffot jót tett a koncentrációnak..viccmondjuk nem kéne álgengszterkenie a kis köcsögnek fegyverrel meg marissal
zsojti
Eazzy
több mint 8 éve
megérte hét közepén kibaszni huffot jót tett a koncentrációnak..viccmondjuk nem kéne álgengszterkenie a kis köcsögnek fegyverrel meg marissal
zsojti
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
megérte hét közepén kibaszni huffot jót tett a koncentrációnak..viccazért nehogy már ez legyen az oka.
zsojti
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
megérte hét közepén kibaszni huffot jót tett a koncentrációnak..viccnem hiszem, hogy erre rá lehet húzni
zsojti
több mint 8 éve
legalabb lenne esélyünk KO returnnél, mostmár az sincs :d
több mint 8 éve
szintén, szokatlan helyzetben vagyunkDe én még azért nem nyugodtan meg 😀7-0-ra jöttem még 😀 és már 14-0 mi van velünk?eddig elég jól megy 😊
safc4
balu10
safc4
több mint 8 éve
Még jön egy fumbli s minden ok lesz 😊De én még azért nem nyugodtan meg 😀7-0-ra jöttem még 😀 és már 14-0 mi van velünk?eddig elég jól megy 😊
safc4
balu10
safc4
több mint 8 éve
zsojti
4 063
megérte hét közepén kibaszni huffot jót tett a koncentrációnak..vicc
több mint 8 éve
Szép jó estét... Eddig egy int és -14 szépkét int
zsoeo
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Szép jó estét... Eddig egy int és -14 szép2
zsoeo
több mint 8 éve
safc4
338
De én még azért nem nyugodtan meg 😀7-0-ra jöttem még 😀 és már 14-0 mi van velünk?eddig elég jól megy 😊
safc4
balu10
több mint 8 éve
7-0-ra jöttem még 😀 és már 14-0 mi van velünk?eddig elég jól megy 😊
safc4
több mint 8 éve
safc4
338
7-0-ra jöttem még 😀 és már 14-0 mi van velünk?
több mint 8 éve
Legutóbb amikor két turnoverrel kezdtük a meccset, simán nyertünk végül 😀már a 2. intnél elmentem pálinkáért, erre visszajövök td megint. hát megyek hozok még mert ez baszott kevés lesz a csodához.
@ano92 igyál
mustaine
HAJRÁ EAGLES!