New York Jets - Miami Dolphins
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Es meg Parkey is hozzatette a magaet, remelem letudtuk a mindenki szar meccsunket az evreKikap a NE, tönkretettétek a Jets tankolását a szezonra és van időtök kilábalni a gödörből, nem annyira rossz ez. 😛
Adirotor
több mint 7 éve
Es meg Parkey is hozzatette a magaet, remelem letudtuk a mindenki szar meccsunket az evre
több mint 7 éve
Az 1 W ma meglesz,Csak a 0-16-ot szeretném elkerülni, amint megvan az első win, irány az 1/1 😀Éreztem én ha berakom a Dolphins HC-t fantasyba, akkor meglehet az első win 😀Akkor ha lehet ne tedd meg ezt a jövő héten Marronenal lécci. 😊
Wester
iktriad
Wester
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Könnyen 3-2 lehet a mérlegünk kövi 2 meccs után, leg a QB draft miatt nem kell aggódnunk már az 1. körben. 😀Csak a 0-16-ot szeretném elkerülni, amint megvan az első win, irány az 1/1 😀Éreztem én ha berakom a Dolphins HC-t fantasyba, akkor meglehet az első win 😀Akkor ha lehet ne tedd meg ezt a jövő héten Marronenal lécci. 😊
Wester
iktriad
Wester
több mint 7 éve
Csak a 0-16-ot szeretném elkerülni, amint megvan az első win, irány az 1/1 😀Éreztem én ha berakom a Dolphins HC-t fantasyba, akkor meglehet az első win 😀Akkor ha lehet ne tedd meg ezt a jövő héten Marronenal lécci. 😊
Wester
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
múlt héten a mákunkat eljátszottuk
több mint 7 éve
Kerozin
128
Jelenleg a NE is vesztésre áll, szóval csoporton belül nem is leszünk (annyira) rosszak. De tényleg, milyen őrült forduló van ma az NFL-ben
több mint 7 éve
Éreztem én ha berakom a Dolphins HC-t fantasyba, akkor meglehet az első win 😀Akkor ha lehet ne tedd meg ezt a jövő héten Marronenal lécci. 😊
Wester
több mint 7 éve
Kerozin
128
Cutler tenyleg egy darab szarA szar gurul pár yardot, nem dob interception-t 😀
Adirotor
több mint 7 éve
Éreztem én ha berakom a Dolphins HC-t fantasyba, akkor meglehet az első win 😀
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
full üres, két yardot megfuthatta volna a first downért
több mint 7 éve
mintha a Philbin csapatot látnám a pályán
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Azért, hogy mire készültetek 1 hét alatt az nagyon jó kérdés. 😀 Ennek a Jets D#-nek annyi gyengéje van és abszolút nem azokat használjátok ki, félidőhöz képest semmi változtatás. Ilyet, hogy Bowles és bandája leiskoláz valakit régen volt. 😀
több mint 7 éve
Kerozin
128
Ilyennel elbaszni 1 percetMost már nem mindegy? A legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki majd holnaptól immár surranópályán mehetünk tovább, mint tavaly
Adirotor
több mint 7 éve
Ilyennel elbaszni 1 percet
több mint 7 éve
én most dobnék egy nagyot Grantnek, hátha befutja
több mint 7 éve
konstansan senki, de ott volt a landry TD 10 meteres korzetben senki 😒Cutler tenyleg egy darab szarDe nem csak ő: nevezz meg valakit a mai csapatból (lehetőleg támadót), aki vállalható... vállalhatócska... többet ér, mint egy marék szotyi...
Adirotor
Kerozin
több mint 7 éve
Kerozin
128
Cutler tenyleg egy darab szarDe nem csak ő: nevezz meg valakit a mai csapatból (lehetőleg támadót), aki vállalható... vállalhatócska... többet ér, mint egy marék szotyi...
Adirotor
több mint 7 éve
Cutler tenyleg egy darab szar
több mint 7 éve
második félidő total yard: -2
több mint 7 éve
Kijött a hazai pálya előnye. 😊Nem arról volt szó, hogy a Jets tankol? Lassan kezdek tartani a jövő vasárnapi meccstől.Mi volt ma a Jags-szel? Nem láttam a meccset, de az eredmény... 😮
iktriad
Lucifer
több mint 7 éve
Gratulalok
több mint 7 éve
Megy ez kérem. Egyre jobb.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.