New York Jets - New England Patriots
több mint 10 éve
még mindig nem vágom, nekünk kéne challengelni 1st downért nem? 😀ghstzRnem 4. hanem 1.down lett az itélet valamiért
több mint 10 éve
Ez hogy lett first down? Nekem rövidnek látszott a méréskor
több mint 10 éve
nagy forma 😀ez most mit challengel?ghstzRnem velünk van, sosem láttam ezt az emberttoam
több mint 10 éve
ez most mit challengel?ghstzRnem velünk van, sosem láttam ezt az embert
több mint 10 éve
ez most mit challengel?ghstzRfirst downt
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
nekimegyünk?first and 10re még illik is!
persze😊NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
most mi van?
több mint 10 éve
play action TD! mint a steelers
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ezzel csak annyi a gond, hogy a 1st seed-ért még megy a meccs - ahhoz lehetne pörögni.Gogo#goodteamproblems
több mint 10 éve
Mile High-on akarunk visszavágni a tavalyiért 😀😀😀Ezzel csak annyi a gond, hogy a 1st seed-ért még megy a meccs - ahhoz lehetne pörögni.GogoNemtom, BB mester hogyan fogja fejben felpörgetni ezt a csapatot a PO-ra, nagyon leültek. Már a Miami meccsen is csak egy negyedet voltunk jók.Burkusbenn vagy a PO-ban, nincs JE , Blount, kurvajó az ellen DL-ja, nehéz felpörögni, nem aggódnék ezenvpi
több mint 10 éve
Ezzel csak annyi a gond, hogy a 1st seed-ért még megy a meccs - ahhoz lehetne pörögni.Nemtom, BB mester hogyan fogja fejben felpörgetni ezt a csapatot a PO-ra, nagyon leültek. Már a Miami meccsen is csak egy negyedet voltunk jók.Burkusbenn vagy a PO-ban, nincs JE , Blount, kurvajó az ellen DL-ja, nehéz felpörögni, nem aggódnék ezenvpi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
missed field goal return TD lesz az kérem!kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2a végén egy 100 yardos Jets picksixel ^^Borbinho
több mint 10 éve
jó, akkor elég egy 5 perces is😊kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2OT-t akarsz? 05.16 van vissza 😀gordon
több mint 10 éve
kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2OT-t akarsz? 05.16 van vissza 😀
több mint 10 éve
kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊NB2a végén egy 100 yardos Jets picksixel ^^
több mint 10 éve
Nemtom, BB mester hogyan fogja fejben felpörgetni ezt a csapatot a PO-ra, nagyon leültek. Már a Miami meccsen is csak egy negyedet voltunk jók.Burkusbenn vagy a PO-ban, nincs JE , Blount, kurvajó az ellen DL-ja, nehéz felpörögni, nem aggódnék ezen
több mint 10 éve
Nyugi srácok, megvolt minden előre tervezve. Pörgettük az időt is, meg haladtunk is előre az INT-vel. Problem? 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
kihagyta, istenem kérek egy 7 perces drive-ot 😊
több mint 10 éve
😀.az a csípősérülés :/Westerthat's lifeBoston
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
wtf? kezd kísérteni az előző meccs...
több mint 10 éve
na jó, én kiszálltam, túl magas a chokerfaktor