New York Jets - New England Patriots
több mint 10 éve
hát hogy előtte még a panthersnél volt a labda...az atl csak 25 mp-et égetett el úgy hogy a panthersnek csak 1 időkérése volt 😀 de aztán vissza is szerezték gyorsanamúgy mégsem tuti hogy a panthers veszített...az atlanta elbalfaszkodta... 😀7-el mennek, náluk a labda, 0:33 vissza mit balfaszkodtak el?
ghstzR
vpi

több mint 10 éve
Az osszes meccsunket lattam iden is, az alapjan alkottam velemenyt. De igazabol mindegy is, parttalan vita.Ha mindig mindenki ezzel a f@szsággal jön, akkor lehet benne valami, nem gondolod?Semmi gond nincs a vereseggel. Csak mindenk jon ezzel a faszsaggal, hogy mindig mindent a patsnek fujnak. Gondolom ez az elso pats meccsed iden....Looooool. GooddellcrewAha, persze, nektek többször még soha semmilyen zebra nem fújt. Borzasztó szomorúnak tartom, hogy a Pats drukkerek képtelenek veszíteni...
Imitheking
Cypress
Imitheking
Cypress
több mint 10 éve
hát én beszarok, tegnap a térdelés, ma meg ez, tényleg jó ez az nfl xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fasza Matthew
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ez Richardstól meglett volna...(Félreértés ne essék nagy potenciált látok benne, 2 éves belül ő lesz a kezdő S McC mellett de most még kicsit túl gyors neki ez a játék... Sokatmondó ugyanakkor hogy már a rookie évében sok snapet kapott már korábban is mikor mindenki egészséges volt...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Nem én kezdtem, hogy "provokatív" jelleggel...Értem, köszi a nyilvánvalóan "objektív" véleményed...Te véleményed még véletlenül sem szubjektív, ugye?
Cypress
ervinator
több mint 10 éve
triangle
1 283
komolyan etetitek ezt a szerencsétlent? btw még így sem tudunk elég szarok lenni, hihetetlen😊
több mint 10 éve
OT..!! Minden vágyam teljesült ezzel.
több mint 10 éve
amúgy mégsem tuti hogy a panthers veszített...az atlanta elbalfaszkodta... 😀7-el mennek, náluk a labda, 0:33 vissza mit balfaszkodtak el?
ghstzR
több mint 10 éve
Értem, köszi a nyilvánvalóan "objektív" véleményed...Te véleményed még véletlenül sem szubjektív, ugye?
Cypress
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ha mindig mindenki ezzel a f@szsággal jön, akkor lehet benne valami, nem gondolod?Semmi gond nincs a vereseggel. Csak mindenk jon ezzel a faszsaggal, hogy mindig mindent a patsnek fujnak. Gondolom ez az elso pats meccsed iden....Looooool. GooddellcrewAha, persze, nektek többször még soha semmilyen zebra nem fújt. Borzasztó szomorúnak tartom, hogy a Pats drukkerek képtelenek veszíteni...
Imitheking
Cypress
Imitheking
több mint 10 éve
minek kértük ki az uccsó időnket?
több mint 10 éve
azért nem néztem volna ki ebből a meccsből hogy X lehet akár a vége és OT-ra felkészülés 😊
több mint 10 éve
Értem, köszi a nyilvánvalóan "objektív" véleményed...Benézel ide, miközben a "kedvenc" csapatod játszik, nyilvánvaló provokatív jelleggel... GratulaJó, hogy senki nem kérdezett..Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
gordon
Cypress
gordon
több mint 10 éve
Semmi gond nincs a vereseggel. Csak mindenk jon ezzel a faszsaggal, hogy mindig mindent a patsnek fujnak. Gondolom ez az elso pats meccsed iden....Looooool. GooddellcrewAha, persze, nektek többször még soha semmilyen zebra nem fújt. Borzasztó szomorúnak tartom, hogy a Pats drukkerek képtelenek veszíteni...
Imitheking
Cypress
több mint 10 éve
amúgy mégsem tuti hogy a panthers veszített...az atlanta elbalfaszkodta... 😀

több mint 10 éve
😕(((((Looooool. GooddellcrewAha, persze, nektek többször még soha semmilyen zebra nem fújt. Borzasztó szomorúnak tartom, hogy a Pats drukkerek képtelenek veszíteni...
Imitheking
Cypress

több mint 10 éve
Facebookra szerettem volna..Nem tudom mér ide írtam, sry.Legaább most megtudjátok hogy milyen amikor a Pats elleni csapatra fújnak. Mindenesetre luxus meccs lett belőle.???
Coolearie
vpi
több mint 10 éve
Trollkodni? OK.A f...omnak kell itt trollkodnod.Jó, hogy senki nem kérdezett..Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
gordon
Cypress
Burkus
több mint 10 éve
Az 5 hosszú passzból 1-et kellett volna odadobni/elkapni.
több mint 10 éve
Looooool. GooddellcrewAha, persze, nektek többször még soha semmilyen zebra nem fújt. Borzasztó szomorúnak tartom, hogy a Pats drukkerek képtelenek veszíteni...
Imitheking
több mint 10 éve
Benézel ide, miközben a "kedvenc" csapatod játszik, nyilvánvaló provokatív jelleggel... GratulaJó, hogy senki nem kérdezett..Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
gordon
Cypress
több mint 10 éve
Legaább most megtudjátok hogy milyen amikor a Pats elleni csapatra fújnak. Mindenesetre luxus meccs lett belőle.???
Coolearie