New York Jets - New England Patriots
több mint 10 éve
Na kíváncsi leszek... elsőre tiszta fumble volt, de a visszajátszásnál mintha éppen elindult volna Fitzi keze előre. Vagy csak rosszul láttam 😊Akkor én láttam árnyékot 😀
peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A kinti szakik szerint ez fumble és annak is tűnt, kár hogy NY-ban vagyunk... 😛Na csak megadták... 😉
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Na kíváncsi leszek... elsőre tiszta fumble volt, de a visszajátszásnál mintha éppen elindult volna Fitzi keze előre. Vagy csak rosszul láttam 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Csak ezt felemás megoldást nem értem. Akkor hozzunk le minden fontos embert,hozzuk be Gerappat és nyomjuk úgy
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Ha egy Jets ellen nem akarunk semmit csinálni akkor nincs keresnivalónk az NFL-ben...Ha akarnank valamit, akkor a felido vegen sem arra torekedtunk volna, hogy leporogjon az ora.Bb sem akarja a vasast rajatszasban latni.Szimplán csak szarok vagyunk és ez az ami jobban zavar...
Imitheking
Fogalmunk sincs mit kellene tenni mind védekezésben mind támadásban...
Eddig a Jets nyeri az edzők/koordinátorok csatáját sajnos...
Castleai01
Imitheking
Nincs még meg a hazai pálya a playoffban, plusz kiejthetnénk az egyik nagy mumusunkat, mellesleg a legnagyobb csoportriválosunkat...
Nem nem akarunk játszani hanem nem tudunk mert a Jets nem hagy minket...
Ez van, fel kell nőni a feladathoz...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
3-4 playt láttam, hát nem valami ügyes...Waddle-t úgy verik meg ahogy akarják.Már emlegettelek Bazza,hogy biztos röhögőgörcsöt kapsz Waddle mint LT-től
Mint ahogy előre jósoltam...
Bazzani
kolok1972
több mint 10 éve
Kössz 😀11 pont előny, 20 perc hátra. A feladat adott! Challenge Accepted!!!karácsony van egye fene 😊
Lucifer
ThundersNFL
GO JETS!!!
több mint 10 éve
triangle
1 283
így van, elég látványosan szarunk bele, amivel én ki is vagyok békülve. csak (több) sérülés ne legyen..
több mint 10 éve
Waddle-t úgy verik meg ahogy akarják.Már emlegettelek Bazza,hogy biztos röhögőgörcsöt kapsz Waddle mint LT-től
Bazzani
több mint 10 éve
Waddle-t úgy verik meg ahogy akarják.Flemingtől még mindig jobb egy kicsit... 😊
Bazzani
több mint 10 éve
11 pont előny, 20 perc hátra. A feladat adott! Challenge Accepted!!!karácsony van egye fene 😊
Lucifer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ha akarnank valamit, akkor a felido vegen sem arra torekedtunk volna, hogy leporogjon az ora.Bb sem akarja a vasast rajatszasban latni.Szimplán csak szarok vagyunk és ez az ami jobban zavar...
Imitheking
Castleai01
több mint 10 éve
11 pont előny, 20 perc hátra. A feladat adott! Challenge Accepted!!!
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Legalább Gost hozza amit tud... 😛
több mint 10 éve
Waddle-t úgy verik meg ahogy akarják.Mint ahogy előre jósoltam...
több mint 10 éve
Jets átment prevent D-be máris mennek a passzok...Amint visszaváltanak megint szarban leszünk...
több mint 10 éve
most leadjuk a meccset vagy akarunk valamit csinálni? 😀eddig inkább az első feelingje volt a dolognak
több mint 10 éve
Sztem az sem az,de azért lényegesen közelebb áll a flaghez, (ha pl a Denver ellenire gondolsz),itt viszont abszolút semmi nem voltmiért, gronkra olyanokat dobnak be, ami az? #kettosmercegronkon ez 100% OPIMármint mi? Én nem láttam szabalytalansagot
triangle
kolok1972
triangle
Szerkesztette: kolok1972
több mint 10 éve
Nem szeretnék ilyet feltételezni, de olyan "leadott meccs" fílingje van a csatának.
több mint 10 éve
de ilyenre Gronkra már dobtak....Ne vicceljetek mar,csak a kezehez ért hozzá, semmi nem voltgronkon ez 100% OPISzerintem is lökte egy kicsit, de belefér csak Gronknál nem
triangle
ThundersNFL
kolok1972
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ne vicceljetek mar,csak a kezehez ért hozzá, semmi nem voltgronkon ez 100% OPISzerintem is lökte egy kicsit, de belefér csak Gronknál nem
triangle
ThundersNFL
több mint 10 éve
triangle
1 283
miért, gronkra olyanokat dobnak be, ami az? #kettosmercegronkon ez 100% OPIMármint mi? Én nem láttam szabalytalansagot
triangle
kolok1972
több mint 10 éve
Bb sem akarja a vasast rajatszasban latni.Szimplán csak szarok vagyunk és ez az ami jobban zavar...
Imitheking