New York Jets - New England Patriots
több mint 10 éve
most is emlitsük Coleman nevét
több mint 10 éve
triangle
1 283
Hightower's standing on the sideline with his helmet off, favoring his left leg.nehogy visszaküldjék..
több mint 10 éve
nálunk csak ránézett a labdára és dobta is el
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ridley mennyire fumble király mióta nálatok játszik?asszem nem volt neki, de labdát se nagyon kap 😀
vpi
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ridley mennyire fumble király mióta nálatok játszik?semennyire
vpi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
triangle
1 283
richards sem most játssza be magát a kezdőbe. bár mindkét safety-t nagyon mélyen játszatjuk, kb prevent az elejétől. azé látszik, hogy mcc és chung egyelőre más kategória.
több mint 10 éve
Ridley mennyire fumble király mióta nálatok játszik?
több mint 10 éve
A két cseresafety még nem nőtt fel a kezdőpozicióhoz sajnos...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.A keze elindult, de labda nélkül 😊
Lucifer
bogec7
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.Csak elindulni akart mert ott volt a Kéz 😀
Lucifer
ParadSEC
Oké, elhiszem 😀Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.ez tiszta fumble volt sajnos
Lucifer
Wester
GO JETS!!!
több mint 10 éve
hát nincsenek toppon a srácok az tuti 😀Coleman bazmeg.....Nemcsak neki volt mistackle-je, sokan másoknak is.
manuszka86
Burkus
több mint 10 éve
Colemant nem értem mi a f.sznak kellet nevezni a meccsre. Ennyi erőből játszhatnánk -1 emberrel is
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Coleman bazmeg.....Nemcsak neki volt mistackle-je, sokan másoknak is.
manuszka86
több mint 10 éve
triangle
1 283
sérült, aha. ha 8 inaktív lenne, ő lenne az.chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.Sérült?
triangle
Burkus
több mint 10 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.ez tiszta fumble volt sajnos
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.Sérült?
triangle
több mint 10 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.Csak elindulni akart mert ott volt a Kéz 😀
Lucifer
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.A keze elindult, de labda nélkül 😊
Lucifer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.Chandler sérült amúgy vagy csak szimplán dísznek utazik a csapattal? 😊
triangle
több mint 10 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
triangle
1 283
chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.
több mint 10 éve
viszont a rávetődő jets játékos hogy nem kapta el
Lesz ez még így se!