New York Jets - New England Patriots
több mint 10 éve
A f...omnak kell itt trollkodnod.Jó, hogy senki nem kérdezett..Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
gordon
Cypress
több mint 10 éve
a fórum szépsége, hogy itt mindenki megszólalhat, az is, akinek talán bölcsebb lenne hallgatniJó, hogy senki nem kérdezett..Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
gordon
Cypress
több mint 10 éve
Legaább most megtudjátok hogy milyen amikor a Pats elleni csapatra fújnak. Mindenesetre luxus meccs lett belőle.
több mint 10 éve
Looooool. Gooddellcrewpedig ez jogos volt
Imitheking
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Most az egyszer, GO Pecc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Looooool. Gooddellcrew
több mint 10 éve
Jó, hogy senki nem kérdezett..Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
gordon
több mint 10 éve
Ja, értem, jó, hogy ittvagy...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
több mint 10 éve
Nincs 16-0 a Panthersnek...
több mint 10 éve
iért nem kétpontos. vagy BB azt mondta, hogy bünti OT?kihívás, hátha lesz még sérültünk 😀
vpi
több mint 10 éve
Wow...Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
Cypress
Azt meg hogy??? 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Pontosan.Az neked miért jó ha kikaptok? Csak egyszerű utálat?Gronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
gordon
több mint 10 éve
Az neked miért jó ha kikaptok? Csak egyszerű utálat?Gronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
több mint 10 éve
iért nem kétpontos. vagy BB azt mondta, hogy bünti OT?
több mint 10 éve
Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.De szép mondat ez 😀
Cypress
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
triangle
1 283
örültem volna a 2 pontra megyünk rá
több mint 10 éve
Nem baj, jobban gyűlölöm a Patset, mint amennyire a Steelerst szeretem, tehát hajrá Jets.Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Wester
több mint 10 éve
Laza volt... Mondjuk, nem tudom, kié volt White... 😊
több mint 10 éve
Ez elég harmat volt eddig a Jets O#-tól. Egy egészséges Pats O#-val már sima lenne.ja fitz se olyan éles ma, mint szokott lenni sokkal több dobást vét el
undisputedly
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ez tényleg nem ember..
több mint 10 éve
Nem igazán értem hogyha egész meccsen csak a tutit játszuk miért nem field goal kisérlet 52 yardról egy 4 és 9 helyett még ha meg is lett végül...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Az nektek nem jó 😀 de okéGronkot össze ne töressük hülyeségre....Jó estét mindenkinek. Remélem nyer a Jets.
manuszka86
Cypress
Lesz ez még így se!