NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 11 éve
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊braxa88ott a youtube live pedig...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊braxa88tableten nézem (bár a hang cink) , de itt még nem volt reklám
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊braxa88az a jó h maxra van csavarva hogy legalább halljak pár szót a reklám meg üvölteni fog. parább lesz mint a slenderman 😀
több mint 11 éve
Sziasztok!A GamePass-os Trialt 13-án lekell mondani draft után, különben kiszámlázzák?
Köszi előre is
több mint 11 éve
próbálok előre menni, és a győzelmekre inni ahogy te szoktad 😊akkor nem szóltam xDano92annyit ittam már h én már mindenhol azt látokSixo67😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥ano92aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 11 éve
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊
több mint 11 éve
reméljük h nem 1/25nél fognak feküdni 😀az első 45 perc sajnos már biztos ilyen lesz, addig megpróbálunk kitalálni valamit, valszeg csak 2 ember lesz már a pickeknélkristofnem baj...totálban láthatjuk majd, ha feküdtök a röhögéstől 😀Chargers LT
több mint 11 éve
akkor nem szóltam xDannyit ittam már h én már mindenhol azt látokSixo67😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥ano92aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 11 éve
az első 45 perc sajnos már biztos ilyen lesz, addig megpróbálunk kitalálni valamit, valszeg csak 2 ember lesz már a pickeknélkristofnem baj...totálban láthatjuk majd, ha feküdtök a röhögéstől 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
akkor jövőrehörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-DVenturatom brady fodrászához járDexxter Tailor
több mint 11 éve
Két évvel ezelőtti quote Mr. Herczegtől: "VOLF! ez nem a Bundesliga draft, akkor lenne VULF!"Hörinek bejött ez a Bundesliga séró 😀
több mint 11 éve
aláírom hogy kübekházáról nincs rálátásom Vácra 😀látszik hogy nem ismered a váci tecsó környékét éjszaka, mire valaki bemenne a kocsiról már le lenne műtve a felni, kerekek és talán a rendszemtábla is 😀berger90vagy van még 1,5 óra addig el lehet jutni egy tecsóba kábelé 😀Negritisigen sajnos, nincs hosszabb mikrofon kábelünk, közelebbről meg nem férünk bele a képbekristofakkor ketten beszéljetekbraxa88
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
az első 45 perc sajnos már biztos ilyen lesz, addig megpróbálunk kitalálni valamit, valszeg csak 2 ember lesz már a pickeknél
több mint 11 éve
annyit ittam már h én már mindenhol azt látok😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥ano92aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 11 éve
látszik hogy nem ismered a váci tecsó környékét éjszaka, mire valaki bemenne a kocsiról már le lenne műtve a felni, kerekek és talán a rendszemtábla is 😀vagy van még 1,5 óra addig el lehet jutni egy tecsóba kábelé 😀Negritisigen sajnos, nincs hosszabb mikrofon kábelünk, közelebbről meg nem férünk bele a képbekristofakkor ketten beszéljetekbraxa88
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ebron nőjek azért milyen segge van 😮 nézzétek a videot ahol wmgkérte a kezét.braxa88Nagy
több mint 11 éve
hörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-DVenturaritka hosszú haja van, rajnának meg ritka rövid
több mint 11 éve
ebron nőjek azért milyen segge van 😮 nézzétek a videot ahol wmgkérte a kezét.
több mint 11 éve
hangosabb lett nekemWesterbenyomták a mikrofonerősítést gondolom, mert a zúgás is nőtt
több mint 11 éve
hörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-DVenturatom brady fodrászához jár

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Most egy fokkal jobb, még egy kicsit csavarhatnátok rajta, de így legalább már ki tudom venni a szavakat. 😀
több mint 11 éve
😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 11 éve
fejhallgatóval lehet érteni, csak van mellé egy kis alapzúgás sajnos.
több mint 11 éve
hörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-D
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------