NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezt mond Tony-nak.NESZE Neked storkano92Stark nem lehet, azok kihaltak.Sixo67
több mint 10 éve
zsemlezs
175
áhh csak megérkeztemvan hozzá app, van csak simán böngészőből?
Smart tv-n álom nézni a draftot 😛Drip
több mint 10 éve
áhh csak megérkeztemmi? hogy? nekem nem jött össze? xD
Smart tv-n álom nézni a draftot 😛Drip
több mint 10 éve
McGill?peteyVagy valami QB szöszinek vetélytársnak.
több mint 10 éve
most jöttem, bocsánatmár vagy ötször belinkeltük értsd meg NEM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ 😉 😊dandewww.nfl.com/draft/2014/tracker/by-round#dt-by-round-input:4/dt-tabs:dt-by-round ?Borbinhoolyan kéne amiben nincs se video, se chat, se semmi.nem frissül a wikipédia 😕Höriscores.espn.go.com/nfl/draft/liveBaltimoreDefense
egy felület betűkkel ajax alapon ami frissül ha pick van. ennyit szeretnék, de az internet nem képes rá.Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Stork a USA Today-es draft magazinban még az 50. prospect voltbaggioaz igen, nem hittem volna, hogy bárki 6. kör fölé írja
több mint 10 éve
már vagy ötször belinkeltük értsd meg NEM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ 😉 😊www.nfl.com/draft/2014/tracker/by-round#dt-by-round-input:4/dt-tabs:dt-by-round ?Borbinhoolyan kéne amiben nincs se video, se chat, se semmi.nem frissül a wikipédia 😕Höriscores.espn.go.com/nfl/draft/liveBaltimoreDefense
egy felület betűkkel ajax alapon ami frissül ha pick van. ennyit szeretnék, de az internet nem képes rá.Höri
több mint 10 éve
:/
több mint 10 éve
szerinted hány playt él túl az NFL-ben 165 fonttal?Saunders a Jetsbe, jóazDexxter Tailorháháhá, mndtam, hogy nem 7. kört ér csakHöri
több mint 10 éve
áhh csak megérkeztemSmart tv-n álom nézni a draftot 😛
több mint 10 éve
Savagen kívül nincs azonnali kezdő kaliberű QB ebben a classban.Cserepadról elég nehéz lesz, már új starter QB van NE-ben. 😀StezNE-nek is valami célpont kéne nem?FearTomiMinek? Brady mindenkiből célpontot csinál, az a pletyka járja 😀ano92
több mint 10 éve
Stork a USA Today-es draft magazinban még az 50. prospect volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
wiki frissül csak kell neki 1-2 perc 😀STORK! hoppá 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
www.nfl.com/draft/2014/tracker/by-round#dt-by-round-input:4/dt-tabs:dt-by-round ?olyan kéne amiben nincs se video, se chat, se semmi.nem frissül a wikipédia 😕Höriscores.espn.go.com/nfl/draft/liveBaltimoreDefense
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
szép napot
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
Cserepadról elég nehéz lesz, már új starter QB van NE-ben. 😀NE-nek is valami célpont kéne nem?FearTomiMinek? Brady mindenkiből célpontot csinál, az a pletyka járja 😀ano92
több mint 10 éve
Na, akkor majd Stork-nak dobál😀NE-nek is valami célpont kéne nem?FearTomiMinek? Brady mindenkiből célpontot csinál, az a pletyka járja 😀ano92
több mint 10 éve
olyan kéne amiben nincs se video, se chat, se semmi.nem frissül a wikipédia 😕Höriscores.espn.go.com/nfl/draft/liveBaltimoreDefense
egy felület betűkkel ajax alapon ami frissül ha pick van. ennyit szeretnék, de az internet nem képes rá.
több mint 10 éve
kialudták magukat a csapatok, jöhetne valami állat pick most már, unalmas, hogy van egymás után 4 jó pick 😀StezA Ninerstől várok valami érdekes picket. Vagy letradet.