NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
FSU...jó lesz Freeman.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
először azt hittem, valami kórházi pöttyös köpeny van rajta Freeman-en
több mint 10 éve
nah ez a tegnapi borzalom után tetszik 😊peachDimitroff ma végre bement dolgozni.
több mint 10 éve
freeman jó lesz 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Két golden nugget twitterról:"Mel Kiper says Jaylen Watkins "doesn't have big play ability," while highlight of him returning INT for TD is being shown."
"The Falcons war room looks like a parking garage."
több mint 10 éve
nah ez a tegnapi borzalom után tetszik 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
a mai napot a CBS-es aplikáción keresztül követem 😊
több mint 10 éve
Atlanta war roomban egyedük az edző nem tapsolt 😀
több mint 10 éve
ismerem az oldalt, de használhatatlan. bízom a twitter hashtagjeiben innentőlnem frissül a wikipédia 😕Höriwww.nfl.com/draft/2014/tracker/by-round#dt-tabs:dt-by-round/dt-by-round-input:4Shilkor
több mint 10 éve
Nem baj fiúk én már az elején belinkeltem de persze az nem számít 😀
több mint 10 éve
na jöjjön már valami K/P/LS húzás mert ez így unalmas lesz 😀MarioAnaSam vagy Savage is jót tenne a hangulatnak.
több mint 10 éve
nah dimmy nagy paktában van 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
nem frissül a wikipédia 😕HöriPróbáld ezt
www.nfl.com/draft/2014/tracker/by-round#dt-by-round-input:4/dt-tabs:dt-by-round/dt-by-grade-input:2/dt-by-position-input:cb
több mint 10 éve
nem frissül a wikipédia 😕Höriwww.nfl.com/draft/2014/tracker/by-round#dt-tabs:dt-by-round/dt-by-round-input:4
több mint 10 éve
Beerland is kiment, jöhetett volna hozzánk 😀
több mint 10 éve
Én örülök neki 😊
több mint 10 éve
bocsánat de ő rá pont nem emlékeztem elnézést 😉Na ő ki?dandeha valaki megkérdezi egy olyan játékosról, hogy ki, akiről írtunk ismertetőt, az innentől BanHöri
több mint 10 éve
Breeland - > Skins. Corner run vanNálunk 4/14re Walt Aikenst emlegetik, szintén CB.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
innen elindul a CB run
több mint 10 éve
DB run 😀
több mint 10 éve
5/1-re ráért volna de jó posztra jött.. .Gondolom FS lesz, akor reynolds nem ide jön 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Na ő ki?dandeha valaki megkérdezi egy olyan játékosról, hogy ki, akiről írtunk ismertetőt, az innentől Ban