NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Zeke
több mint 8 éve
Elliot lesz!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
jól meggondolják hogy mikor választják Elliottot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
leborítom a laptopot akkorállítólag robbant a bomba, mármint Tunsilről nem rég szivárgott ki egy szívós videó s most sokat csúszhat...Szvsz Browns elviszi ha addig bent lesz
Tito05
KoporShow
több mint 8 éve
jön egy reach DEre. LawsonAnnak itt örülnék, nem kicsit.
braxa88
több mint 8 éve
Paxton Lynch. Romo úgy is lesérül vmikor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Lassan lejér az idő... 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
mondjuk okos a fiú, így biztos jobban üt! : oállítólag robbant a bomba, mármint Tunsilről nem rég szivárgott ki egy szívós videó s most sokat csúszhat...www.totalprosports.com/2016/04/28/laremy-tunsils-account-tweets-video-of-bong-hit-minutes-before-draft-video/?utm_source=facebook&utm_medium=blackadamschefter&utm_campaign=fb
Tito05
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
braxa88
12 534
jön egy reach DEre. Lawson
több mint 8 éve
Klaci79
22 209
jöhet Elliott
több mint 8 éve
Milyen lenne Tunsil lecsúszik 1/15-ig ott meg vinné a Titans
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
állítólag robbant a bomba, mármint Tunsilről nem rég szivárgott ki egy szívós videó s most sokat csúszhat...www.totalprosports.com/2016/04/28/laremy-tunsils-account-tweets-video-of-bong-hit-minutes-before-draft-video/?utm_source=facebook&utm_medium=blackadamschefter&utm_campaign=fb
Tito05
több mint 8 éve
állítólag robbant a bomba, mármint Tunsilről nem rég szivárgott ki egy szívós videó s most sokat csúszhat...UDFAként megy a Cowboysba 😀
Tito05
több mint 8 éve
állítólag robbant a bomba, mármint Tunsilről nem rég szivárgott ki egy szívós videó s most sokat csúszhat...Szvsz Browns elviszi ha addig bent lesz
Tito05
több mint 8 éve
állítólag robbant a bombaDIA most kezdte el követni a topicot. : DD
Tito05
több mint 8 éve
Dallas lenne mostanában a legnagyobb király, ha az OL nyerné a bajnokságot
több mint 8 éve
oké de itt olyanok beszélnek akik értenek hozzá.+nem tudom, én egy kicsit féltem az duna tv oszkár kzvetítés után, milyen lesz ebben a magyarAki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonSztem nagyon jó én nagyon élvezem kár hogy holnap már nem lesz (nem lebecsülve azt amit Löfliék készítenek)
Bosa wut
Heisman Trophy
dande
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Nah most menjen ki Ramsey, hogy kibasszanak iktriaddal, és akkor tökéletes ez a draft.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Betta jöhet, ha van még egyáltalán 😀Aki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonjobb, mint a Harmadik Félidő
Bosa wut
Heisman Trophy
Kampman
több mint 8 éve
most tunsil jön😊jogos, Free már öreg abba a falba
Pari
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Boldog vagyok hogy nem Ramseyre kell dobálnunk évi kétszerCserébe Bosa erőszakolja meg Sanchezt 😀
Heisman Trophy
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
állítólag robbant a bomba, mármint Tunsilről nem rég szivárgott ki egy szívós videó s most sokat csúszhat...