NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Tunsil vagy Ramsey a harmadik? esetleg Buckner?Stanley
Shilkor
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Tunsil vagy Ramsey a harmadik? esetleg Buckner?Én azt mondom Tunsil
Shilkor
több mint 8 éve
Nagy nap ez az FCS számára.GM Gene az igaz Doktor ő tudta ezt már évekkel ezelőtt 😀
iktriad
több mint 8 éve
Igazi szurkoló. 😊 😉Jöhet a draft izgalmas része. 😀Azért szeretem pár éve nézni, mert mindig megvárom magunkat olyan hajnali négyig, hogy aztán letradeljünk.
Vrij6
Hanni
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Tunsil vagy Ramsey a harmadik? esetleg Buckner?Tunsil!
Shilkor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Tunsil vagy Ramsey a harmadik? esetleg Buckner?
több mint 8 éve
www.sbnation.com/nfl/2016/4/28/11533380/nfl-draft-laremy-tunsil-marijuana-bonggondolom vót már, de mennyit csúszik? tuti UDFA?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Jöhet a draft izgalmas része. 😀Azért szeretem pár éve nézni, mert mindig megvárom magunkat olyan hajnali négyig, hogy aztán letradeljünk.
Vrij6
több mint 8 éve
Lement a felvezetés most kezdődik igazán a draft.
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Még kifütyülni se tudják rendesen ezt a szerencsétlent. Itt a példa, persze ehhez is Philybe kellett menniwww.youtube.com/watch?v=r1am09HyMkA
több mint 8 éve
Na majd most a CHargers belefingik a nulláslisztbe
több mint 8 éve
Jöhet a draft izgalmas része. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nagy nap ez az FCS számára.
több mint 8 éve
Klaci79
22 208
Wentz jön...ha így megy tovább bealszunk...jöjjön már egy jó kis Browns meglepetés...
több mint 8 éve
Wentz
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
De majd legalább építünk egy vacsiúj stadiont az eseménynek 😉Sebők Vili jobban képben van a nevekkel 😀és Pinyő fogja bemondani a pickeket 😀jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanAz USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
Kenny
Kampman
Shilkor
peach
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Én tavaly az NBA draftot néztem Bostonban, de olyan szinten nem érdekelt senkit...buták ezek az amerikaiak 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
Csányi meg árulja a jegyeket a piaconés Pinyő fogja bemondani a pickeket 😀jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanAz USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
Kenny
Kampman
Shilkor
......
több mint 8 éve
Ja az NFL network is lassabb kb 20 mp-elÁt is nevezem a topicot mindjárt spoileresre 8)
Tomcsik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sebők Vili jobban képben van a nevekkel 😀és Pinyő fogja bemondani a pickeket 😀jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanAz USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
Kenny
Kampman
Shilkor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ezt aranyköpésekbe. 😀 😀jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanAz USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
Kenny
Kampman