NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Ja tényleg fel se tűnt a neve a 40 szar között 😊Kurt Warner? 😊😊 Ja azt hittem sose érnek a sor végére... Volt valaki köztük pizitív mutatóval??? 😊mondjuk 10 perc elég kevés, hogy megmutassák az összes korábbi hulladék Rams QB-t 😊mit gondolkodnak ennyit 1/1-nél, nem volt elég idejük kitalálni, hogy kiért tradeltek fel?"it's all part of the show"
Shilkor
Borbinho
Shilkor
Tomcsik
Kampman
több mint 8 éve
ervinator
1 700
De izgulok, ki lehet az...?!Nkemdiche
peach
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
De izgulok, ki lehet az...?!Bosa 😀
peach
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Figyeljétek meg, a Rams trollkodni fog, mint a Texans 2006-ban Mario Williams-szel
több mint 8 éve
De izgulok, ki lehet az...?!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Kurt Warner? 😊😊 Ja azt hittem sose érnek a sor végére... Volt valaki köztük pizitív mutatóval??? 😊mondjuk 10 perc elég kevés, hogy megmutassák az összes korábbi hulladék Rams QB-t 😊mit gondolkodnak ennyit 1/1-nél, nem volt elég idejük kitalálni, hogy kiért tradeltek fel?"it's all part of the show"
Shilkor
Borbinho
Shilkor
Tomcsik
több mint 8 éve
EgyértelműÉn nem tudom így hajnal 2 után eldönteni, hogy az elmúlt években a Rams, vagy a Browns volt katasztrofálisabb QB poszton.szerintem mi 😊
Vrij6
Drip
több mint 8 éve
Klaci79
22 208
És egy meglepő fordulattal: Vernon Adams 😊
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
😊 Ja azt hittem sose érnek a sor végére... Volt valaki köztük pizitív mutatóval??? 😊mondjuk 10 perc elég kevés, hogy megmutassák az összes korábbi hulladék Rams QB-t 😊mit gondolkodnak ennyit 1/1-nél, nem volt elég idejük kitalálni, hogy kiért tradeltek fel?"it's all part of the show"
Shilkor
Borbinho
Shilkor
több mint 8 éve
Én nem tudom így hajnal 2 után eldönteni, hogy az elmúlt években a Rams, vagy a Browns volt katasztrofálisabb QB poszton.sztem az Eagles
Vrij6
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
coedbc.files.wordpress.com/2016/04/chkwj5swiaatbsz.jpg?quality=88szép munkaThe internet never forgets @KingTunsil78 pic.twitter.com/h9LklKAxkk
— Zesty NFL Draft News (@oscargambler) 2016. április 29.
D11
Borbinho
több mint 8 éve
ervinator
1 700
Én nem tudom így hajnal 2 után eldönteni, hogy az elmúlt években a Rams, vagy a Browns volt katasztrofálisabb QB poszton.Bradfordnak voltak szép momentumai. Browns QB-nak nem 😀
Vrij6
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Én nem tudom így hajnal 2 után eldönteni, hogy az elmúlt években a Rams, vagy a Browns volt katasztrofálisabb QB poszton.szerintem mi 😊
Vrij6
több mint 8 éve
Én nem tudom így hajnal 2 után eldönteni, hogy az elmúlt években a Rams, vagy a Browns volt katasztrofálisabb QB poszton.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
mondjuk 10 perc elég kevés, hogy megmutassák az összes korábbi hulladék Rams QB-t 😊mit gondolkodnak ennyit 1/1-nél, nem volt elég idejük kitalálni, hogy kiért tradeltek fel?"it's all part of the show"
Shilkor
Borbinho
több mint 8 éve
Amilyen szerencsétlen a rams majd kifutnak az időbőlépp akartam kérdezni, hogy volt-e már rá példa 1/1en 😀 de gondolom nem
KoporShow
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Mekkora lenne ha kicsúsznának az időből 😀
több mint 8 éve
Sport2-es streamet tudna adni valaki?Már egy órája is próbáltubk találni nem jött össze.....
horipapa92
több mint 8 éve
ezelott 50 seccel😊 (legalabbis nalam)az egyik stream 7 seccel a sport tv elott jar...www.nfl.com/now?icampaign=nflnow-hp_traffic_driver
Pari
gyeek
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Amilyen szerencsétlen a rams majd kifutnak az időbőlAz inkább ilyen Brownsos dolog
KoporShow
több mint 8 éve
Amilyen szerencsétlen a rams majd kifutnak az időből
több mint 8 éve
mit gondolkodnak ennyit 1/1-nél, nem volt elég idejük kitalálni, hogy kiért tradeltek fel?"it's all part of the show"
Shilkor
több mint 8 éve
az egyik stream 7 seccel a sport tv elott jar...www.nfl.com/now?icampaign=nflnow-hp_traffic_driver
Pari
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Rams trollkodik azért. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv