NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Üdv mindenkinek! Na húzzunk ki egy falembert és mehetünk is aludni. : P
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
De messze még a mi pickünk.😊
több mint 8 éve
Persze Buckner a kedvencem de nem fog 11-ig csúszniŐ lehet kimegy a Top 5ben.
Tomcsik
több mint 8 éve
Redskins - a legjobb DT (nem tudom, melyikük illik legjobban a csapatbaBroncos - Lynch, ha még bent van, de egyébként Jaylon Smith (de hátha őt a második körben is még megszerezhetik - így legyen most Lynch, második körben Smith)
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Ki melyik játékosnak örülne a legjobban, ha a csapata ma éjjel draftolná(realisztikus elvárások alapján)?Egy jó ILB, ha van.
Én letradenek + Myles Jacknek.
iktriad
több mint 8 éve
Ki melyik játékosnak örülne a legjobban, ha a csapata ma éjjel draftolná(realisztikus elvárások alapján)?Buckner/Hargreaves/Elliott
iktriad
több mint 8 éve
Ki melyik játékosnak örülne a legjobban, ha a csapata ma éjjel draftolná(realisztikus elvárások alapján)?Ramsey/Tunsil/Buckner/Bosa
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ki melyik játékosnak örülne a legjobban, ha a csapata ma éjjel draftolná(realisztikus elvárások alapján)?Andrew Billings / Karl Joseph
iktriad
több mint 8 éve
Ki melyik játékosnak örülne a legjobban, ha a csapata ma éjjel draftolná(realisztikus elvárások alapján)?Lawson,Floyd,
iktriad
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Ki melyik játékosnak örülne a legjobban, ha a csapata ma éjjel draftolná(realisztikus elvárások alapján)?Decker/Spriggs/Robinson/Whitehair
iktriad
több mint 8 éve
Akkor gondolom az fals info, amit a TV jelez, hogy 2-től tánc lesz : D2:05-kor lép pódiumra Goodell
Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Akkor gondolom az fals info, amit a TV jelez, hogy 2-től tánc lesz : DVon Miller talán beköszön :p
Hanni
több mint 8 éve
Akkor gondolom az fals info, amit a TV jelez, hogy 2-től tánc lesz : Digen.
Hanni
több mint 8 éve
Akkor gondolom az fals info, amit a TV jelez, hogy 2-től tánc lesz : Dnana! Nem lehet tudni mivel újít az NFL
Hanni
több mint 8 éve
Akkor gondolom az fals info, amit a TV jelez, hogy 2-től tánc lesz : D
több mint 8 éve
Számomra a legnagyobb kérdés, hogy lesz a reklám a Jags pick előtt? 😊Kint 100%, itthon remélem nem. Ez már-már tradició.
ervinator
több mint 8 éve
fasza az elalvással már nem lesz gond 😊
több mint 8 éve
Jó volna am ha a rams meg az ígülsz nem sokat szarakodna az első két pickkel...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Számomra meg az, hogy a sport tv bevágja e a pickek után a kint sugárzott, játékosokról bekészített kis videókat...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
valamit úgyis kitalálnak de lehet csak holnap lesznek újrasok lenne már 2xszuper már most kiemmenk a katonák. nem két pick közöttcsak azt hiszed
braxa88
Fucu
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
sok lenne már 2xszuper már most kiemmenk a katonák. nem két pick közöttcsak azt hiszed
braxa88
Fucu