NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
ervinator
1 700
Számomra a legnagyobb kérdés, hogy lesz a reklám a Jags pick előtt? 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
szuper már most kiemmenk a katonák. nem két pick közöttcsak azt hiszed
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
szuper már most kiemmenk a katonák. nem két pick között
több mint 8 éve
Kampman
28 289
wizneten pl az ESPN-hez van stream, na hogy bermant még mi tartja mindig a képernyőn, az végképp érthetetlen...www.youtube.com/watch?v=kPbP6w-RM5E
korai Paxton Lynch draftot és feltradelést Hackenbergért akarok látni amúgy és jó lesz az este
baggio
több mint 8 éve
twitter.com/CorkGaines/status/725814424120885251
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
hol lesz a draft közvetítés?a tvben 😉
Kájzerszóze
több mint 8 éve
mi?hol lesz a draft közvetítés?Paprika tv 2!
Kájzerszóze
peach
több mint 8 éve
wizneten pl az ESPN-hez van stream, na hogy bermant még mi tartja mindig a képernyőn, az végképp érthetetlen...Ami Skip Baylisst is...
baggio
több mint 8 éve
hol lesz a draft közvetítés?Paprika tv 2!
Kájzerszóze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
wizneten pl az ESPN-hez van stream, na hogy bermant még mi tartja mindig a képernyőn, az végképp érthetetlen...korai Paxton Lynch draftot és feltradelést Hackenbergért akarok látni amúgy és jó lesz az este
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Amúgy svájc. És a VB-t 😉Valaki késett egy évet😊és a hollandok nyerik az EB-t 😊
Nick Fierro @NickFierro 28 mp29 másodperccel ezelőtt
I still say the Eagles are trading for Mariota.
dande
Shilkor
több mint 8 éve
Kampman
28 289
kizárják az oroszokat, mint a szerbeket 92-ben, a hollandok meg beugranak a strandról és ennyi.Valaki késett egy évet😊és a hollandok nyerik az EB-t 😊
dande
Shilkor
több mint 8 éve
Valaki késett egy évet😊és a hollandok nyerik az EB-t 😊
dande
több mint 8 éve
Valaki késett egy évet😊Nick Fierro @NickFierro 28 mp29 másodperccel ezelőtt
több mint 8 éve
Baggio, csak, hogy lásd, én próbálkozom neked, de hát a non-stop fogalma nem mindenkinél ugyan azt jelenti... 😉"értem én, hogy nonstop, na de mikor nyit?"
www.nonstoptv.hu/2016/02/sport2-flash.html
dande
ez az az esemény amúgy, ahol elbúcsúzom a romlásnak induló nagyságoktól
---
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Baggio-nak különben se kéne néznie a draftot, hiszen ez az az esemény, ahonnan a romlatlan NCAA-játékosok elindulnak a züllött profi világ felé 😊
több mint 8 éve
Baggio, csak, hogy lásd, én próbálkozom neked, de hát a non-stop fogalma nem mindenkinél ugyan azt jelenti... 😉nálunk is volt ilyen "non-stop" bolt, ami 6 - 22-ig volt nyitva 😊
www.nonstoptv.hu/2016/02/sport2-flash.html
dande
több mint 8 éve
Baggio, csak, hogy lásd, én próbálkozom neked, de hát a non-stop fogalma nem mindenkinél ugyan azt jelenti... 😉www.nonstoptv.hu/2016/02/sport2-flash.html
több mint 8 éve
Már látom. Nem tudom honnan szedtem... 😀Fasza, felkeltem 1kor, hogy megnézzem a felvezető műsort. Erre vmi sportgazdaság megy 😀 nem úgy volt, hogy 1kor kezdődik? Még mindig nem néztem meg mondjuk.... 😀nem volt szó felvezető műsorról
peach
Fucu
több mint 8 éve
hallgass pár hétig amerikai rádiós beszélgetéseket a sportról és politikáról, és még Zomborit is vissza fogod sírni ígérem 8) mondjuk Ricsi rácsodálkozásait az egyes játékosokra guilty pleasure élményként váromezt komolyan te írtad?! dícséret, még látatlanban is a sporttvnek? 😀Ricsi bemondja a picket Goodell után újra, Höri szakkommentál, Márk meg hozzáfűz majd valami okosságot, ez még látatlanban is ezerszer jobbnak tűnik annál, amit idekünn a szagértők draftelemzés címén előadnakoké, csak általában ő szokott a legkritikusabb lenni a sporttévés kommentátorokkal, nem voltam biztos benne, hogy szeretné magát kitenni ennek 😀komoly mert USA-ban nincs benne a kábelszolgáltatóknál a Sport 2. 😊sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
Kampman
Fucu
Kampman
baggio
braxa88
---
több mint 8 éve
Fasza, felkeltem 1kor, hogy megnézzem a felvezető műsort. Erre vmi sportgazdaság megy 😀 nem úgy volt, hogy 1kor kezdődik? Még mindig nem néztem meg mondjuk.... 😀nem volt szó felvezető műsorról
peach
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ezt komolyan te írtad?! dícséret, még látatlanban is a sporttvnek? 😀Ricsi bemondja a picket Goodell után újra, Höri szakkommentál, Márk meg hozzáfűz majd valami okosságot, ez még látatlanban is ezerszer jobbnak tűnik annál, amit idekünn a szagértők draftelemzés címén előadnakoké, csak általában ő szokott a legkritikusabb lenni a sporttévés kommentátorokkal, nem voltam biztos benne, hogy szeretné magát kitenni ennek 😀komoly mert USA-ban nincs benne a kábelszolgáltatóknál a Sport 2. 😊sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
Kampman
Fucu
Kampman
baggio
több mint 8 éve
Fasza, felkeltem 1kor, hogy megnézzem a felvezető műsort. Erre vmi sportgazdaság megy 😀 nem úgy volt, hogy 1kor kezdődik? Még mindig nem néztem meg mondjuk.... 😀