NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Ricsi bemondja a picket Goodell után újra, Höri szakkommentál, Márk meg hozzáfűz majd valami okosságot, ez még látatlanban is ezerszer jobbnak tűnik annál, amit idekünn a szagértők draftelemzés címén előadnakoké, csak általában ő szokott a legkritikusabb lenni a sporttévés kommentátorokkal, nem voltam biztos benne, hogy szeretné magát kitenni ennek 😀komoly mert USA-ban nincs benne a kábelszolgáltatóknál a Sport 2. 😊sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
Kampman
Fucu
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 289
oké, csak általában ő szokott a legkritikusabb lenni a sporttévés kommentátorokkal, nem voltam biztos benne, hogy szeretné magát kitenni ennek 😀komoly mert USA-ban nincs benne a kábelszolgáltatóknál a Sport 2. 😊sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
Kampman
Fucu
több mint 8 éve
igen??kérdőjel?sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
komoly mert USA-ban nincs benne a kábelszolgáltatóknál a Sport 2. 😊sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 289
sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézniez most komoly kérdés?
baggio
több mint 8 éve
sport1 streamet találtam, van esély sport2-esre is? ne már az nfl networköt kelljen nézni
---
több mint 8 éve
áruló Bridgewater!durva, mi?! igazából a Packers war roomban ülök, és Teddy küldte át Skype-on..gondoltam biztos menőestét mindenkinek, jó szórakozást a drafthoz!micsoda vakmerő szakmaiság
mivel lesz pár trade, gondoltam belinkelem Jimmy J value chart-ját, én biztosan ránézek majd.
]http://www.pro-football-reference.com/draft/draft_trade_value.htm
Hall Of Green
Höri
Hall Of Green
több mint 8 éve
durva, mi?! igazából a Packers war roomban ülök, és Teddy küldte át Skype-on..gondoltam biztos menőestét mindenkinek, jó szórakozást a drafthoz!micsoda vakmerő szakmaiság
mivel lesz pár trade, gondoltam belinkelem Jimmy J value chart-ját, én biztosan ránézek majd.
Hall Of Green
Höri
több mint 8 éve
braxa88
12 534
több mint 8 éve
estét mindenkinek, jó szórakozást a drafthoz!micsoda vakmerő szakmaiság
Hall Of Green
több mint 8 éve
estét mindenkinek, jó szórakozást a drafthoz!mivel lesz pár trade, gondoltam belinkelem Jimmy J value chart-ját, én biztosan ránézek majd.
www.pro-football-reference.com/draft/draft_trade_value.htm
Szerkesztette: Hall Of Green
több mint 8 éve
tökéletesen időzített tweettwitter.com/RotoPat/status/725813621087834112
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 8 éve
Már épp akartam írni, hogy mi van veletek, eddig teljesen normális beszélgetés megy az eredménykövetőbe, de aztán látom csak kezdtek belejönni 😉Még most ébredezik mindenki biztosan. 😊
dande
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Már épp akartam írni, hogy mi van veletek, eddig teljesen normális beszélgetés megy az eredménykövetőbe, de aztán látom csak kezdtek belejönni 😉Kicsit rozsdásak még a fiuk, ahogy a Mennyeiben mondanák.
dande
több mint 8 éve
Már épp akartam írni, hogy mi van veletek, eddig teljesen normális beszélgetés megy az eredménykövetőbe, de aztán látom csak kezdtek belejönni 😉
több mint 8 éve
Jöhet zsűrizni idén a Konyhafőnökbe.Ezek szerint az idei draft class legnagyobb gasztronómiai tehetsége Connor Cook. Ha nem jön be az NFL, még mindig elmehet séfnek. 😀- Can you cook?Eli Apple anyukája most nevezte top RB-nek Michael Irvin-t face to face. Eli feje, meg ó anya inkább ne szólaltál volna meg! 😀 PricelessAzok után, hogy lebuzizták, meg életképtelennek nevezték és kifogásolták, hogy nem tud főzni, ez a minimum!
Toto21
Wyatt
- No, I can't. I'm not Connor.
Höri
Vrij6
Esetleg a Ravensbe.Jarran Reed anyját hányadik körre jósolják a szakik?szigorúan a Vikings-ba menne
Vastagabb a karja mint a fiának.
atapapa
pbs.twimg.com/media/ChKYEIhWMAAaNTt.jpg
Höri
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ezek szerint az idei draft class legnagyobb gasztronómiai tehetsége Connor Cook. Ha nem jön be az NFL, még mindig elmehet séfnek. 😀- Can you cook?Eli Apple anyukája most nevezte top RB-nek Michael Irvin-t face to face. Eli feje, meg ó anya inkább ne szólaltál volna meg! 😀 PricelessAzok után, hogy lebuzizták, meg életképtelennek nevezték és kifogásolták, hogy nem tud főzni, ez a minimum!
Toto21
Wyatt
Höri
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Reed milyen szépen pózol LSU-s színekben.
több mint 8 éve
- Can you cook?Eli Apple anyukája most nevezte top RB-nek Michael Irvin-t face to face. Eli feje, meg ó anya inkább ne szólaltál volna meg! 😀 PricelessAzok után, hogy lebuzizták, meg életképtelennek nevezték és kifogásolták, hogy nem tud főzni, ez a minimum!
Toto21
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Eli Apple anyukája most nevezte top RB-nek Michael Irvin-t face to face. Eli feje, meg ó anya inkább ne szólaltál volna meg! 😀 PricelessAzok után, hogy lebuzizták, meg életképtelennek nevezték és kifogásolták, hogy nem tud főzni, ez a minimum!
Toto21
több mint 8 éve
Jarran Reed anyját hányadik körre jósolják a szakik?XDD
atapapa
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Jarran Reed anyját hányadik körre jósolják a szakik?szigorúan a Vikings-ba menne
atapapa
pbs.twimg.com/media/ChKYEIhWMAAaNTt.jpg
több mint 8 éve
Azt meghagyon Derrick Harveynak. Én csak Jinxtriad vagyok.Te vudu bajnoHa Robinson lesz az, akkor nem jó ómen, ha én valakit 1. körben viszek GM Gamben. Tavaly Jaelen Strongot a 3. körben vitték IRL, mig én az 1. körben tettem. Idén A' Shawn volt az 1. körös pickemKi lehet ma szerintetek a legnagyobb név, aki kicsúszik majd az első körből?A'Shawn Robinson vagy Billings
(Jaylon Smith-t nem számítva).
Vrij6
Höri
iktriad
ThundersNFL
több mint 8 éve
Szerintem Goodell látnok, tuti azért vette el a Pats első körösét, h ma Bostonban mindenki a Celtics-re figyeljen 😀