NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanMajdnem jössz egy billentyűzettel most...
Kampman
több mint 8 éve
és Pinyő fogja bemondani a pickeket 😀jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanAz USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
Kenny
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 289
jövőre Mezőkövesden lesz a draft a közösségi házbanAz USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
Kenny
több mint 8 éve
Klaci79
22 208
Az USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolezért nem szabad messzire menni...mi magyarok mindig tudjuk a tutit 😊
baggio
több mint 8 éve
Az USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolAz előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
baggio
több mint 8 éve
Az USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lolFélnek jennett jacksontól 😀
baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Az Eagles is ennyit fog tökölni?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Az USA-ban nézem a draftot, erre előbb tudom meg innen a picket, na ez a lol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
GoffAkkor Wentz az 1/2es. Legmagasabb helyen elkel FCS prospect evör így is.
Pari
több mint 8 éve
micsoda meglepetés...nem ezt várná tőlük az emberRams se már a régi, biztos azért, mert elköltöztek. 😀
Klaci79
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
😀 mekkora fütty szó (Goodellre)
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Klaci79
22 208
micsoda meglepetés...nem ezt várná tőlük az ember
több mint 8 éve
Papír
több mint 8 éve
Meglepődtünk
több mint 8 éve
nem is volt közte, pont azokat mutatták, akik utána voltakJa tényleg fel se tűnt a neve a 40 szar között 😊Kurt Warner? 😊😊 Ja azt hittem sose érnek a sor végére... Volt valaki köztük pizitív mutatóval??? 😊mondjuk 10 perc elég kevés, hogy megmutassák az összes korábbi hulladék Rams QB-t 😊mit gondolkodnak ennyit 1/1-nél, nem volt elég idejük kitalálni, hogy kiért tradeltek fel?"it's all part of the show"
Shilkor
Borbinho
Shilkor
Tomcsik
Kampman
Tomcsik
több mint 8 éve
No surprise
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Goff
több mint 8 éve
Figyeljétek meg, a Rams trollkodni fog, mint a Texans 2006-ban Mario Williams-szelcsere Bradfordér'
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."